קניתי!

Deanb

New member
קניתי! ../images/Emo13.gif

סתם רציתי שתדעו שקניתי את אלבום הלהיטים הגדולים של אנסטסיה, ועד עכשיו הוא נהדר

FreakOfNature

New member
../images/Emo45.gif מגניב!!!

תפיץ הלאה את הבשורה! ואתה מוזמן להצטרף לפורום!

Deanb

New member
תודה ../images/Emo13.gif אני לאט לאט מתחיל

לאהוב את אנסטסיה... אומנם לא כל השירים בדיסק היו מדהימים ודיברו אליי, אבל הסינגלים המוכרים שלה והאחרונים בדיסק, In Your Eyes למשל יפים מאוד...

adii1201

New member
חחחח אז סבבה לך ../images/Emo9.gif מקווים

שתאהב אותה ואת כל השירים שלה כי היא אחלה
בינתיים........................................... ישנה עצומה להבאתה לארץ אולי תהיה חמוד ותחתום?
הנה הקישור:http://www.petitionspot.com/petitions/anastacia

Deanb

New member
חתמתי כבר ../images/Emo13.gif לא נותנים לי פעם

שנייה... אני מאוד רוצה שהיא תבוא לארץ להופעות, בדיוק חשבתי על זה היום. הלוואי שהיא תבוא

HilaZ1

New member
איך לא?../images/Emo12.gifאני חתמתי מלא פעמים...

תנסה..
ותתחדש על האוסף!

adii1201

New member
הם נותנים אם תכניס כתובת אימייל

אחרת... ואתה יכול להמציא אין לך מושג כמה שטויות הכנסנו לשם

רוני1002

New member
תתחדש על הדיסק../images/Emo70.gif דיסק מעולה.

זה עשה לי חשק לקנות את שני הדיסקים האחרים שלה.

FreakOfNature

New member
יש 3 אחרים...

אגב, הכי טוב לדעתי הוא השני, Freak Of Nature, למרות שהדעה הרווחת היא שהוא הכי פחות טוב מבין ה-3. אני מציע לך ללכת לחנות מוזיקה, לקחת את ה-3 ולהאזין, ואם לא בא לך על שלושתם ביחד, אז לקנות את האחד/שניים שהכי אהבת. השמות הם: Not That Kind Freak Of Nature Anastacia וכולם טובים, אבל שוב, ההעדפה האישית שלי היא Freak Of Nature, בגלל האופי הקייצי שלו. הוא טיפה יותר פופ מהאחרים. Not That Kind יותר סול, Anastacia יותר פופ-רוק.

רוני1002

New member
לא ידעתי שיש לה 3 אלבומים.

הייתי בטוחה שיש לה שניים: Anastacia ו Not That Kind. Freak Of Nature נשמע באמת אלבום טוב. אני גם אוהבת פופ, אז אני אחפש אותו בחנויות של הדיסקים.

FreakOfNature

New member
Freak מצוין - הוא מכיל את

Paid My Dues, One Day In Your Life, Why'd You Lie To Me, You'll Never Be Alone ועוד שירים מעולים כמו: don't Stop, How Come The World Won't Stop. דיסק משגע. Not That Kind מכיל את I'm Outta Love, Not That Kind, I Ask Of You ועוד.

adii1201

New member
מי אומר ש-FON פחות טוב מבין ה-3?!

תראה, לפי דעתי אנסטסיה הכי טוב גם מהסיבה שזה בעצם הדיסק שקנה אותי אצלה אבל אם להשוות בין NTK לבין FON אז FON לוקח ללא ספק... מומלץ לך ללכת לחנות דיסקים ולהאזין לדיסיקם האלו כי הם מעולים אחד אחד ושווים כל אגורה

FreakOfNature

New member
מבקרי מוזיקה למינים טוענים

ש- FON הוא הכי פחות איכותי מבין ה-3. אני טוען - לעזאזל איתם, FON מושלם.

לדעתי FON קצת יותר טוב..

או שזה אולי כי אין לי אותו.. אבל FON לא ממש מיוחד את יודעת... בדיסק הראשון היה להיט לא נורמלי ובאחרון גם כן, וכולם אומרים שהדיסק הזה יותר טוב אז.. לאדעת..

פחות טוב**

כאילו.. הכל בו מושלם. נכון.. שירים מהממים הכל וזה.. אבל בדיסקים האחרים יש כזה צד מיוחד ומשהו מייחד אותם.. זה נחמד=]

Deanb

New member
אני מאוד מאוד נהנה מהאוסף ../images/Emo13.gif הוא

כנראה מרכז את כל השירים הכי יפים שלה... ככה נראה

למעלה