קניתי רהיט חדש ....
E emh Member 23/10/03 #10 בטח שיש... הבחורה שוכבת על הבטן, הבחור עומד, היא מוצצת לו. הבחורה שוכבת על הבטן, הבחור יושב, הם מתנשקים.
בטח שיש... הבחורה שוכבת על הבטן, הבחור עומד, היא מוצצת לו. הבחורה שוכבת על הבטן, הבחור יושב, הם מתנשקים.
E emh Member 23/10/03 #11 בטח שיש... הבחורה שוכבת על הבטן, הבחור עומד, היא מוצצת לו. הבחורה שוכבת על הבטן, הבחור יושב, הם מתנשקים.
בטח שיש... הבחורה שוכבת על הבטן, הבחור עומד, היא מוצצת לו. הבחורה שוכבת על הבטן, הבחור יושב, הם מתנשקים.
ח חלמונית צהובה New member 23/10/03 #15 למרות הפוטנציאל הגלום ברהיט הוא מועד לתאונות עבודה. מעבר מפוזיציה לפוזיציה לא יכול להתבצע באופן חלק. וגם הוא לא מרופד מספיק. בקיצור לא קונה.
למרות הפוטנציאל הגלום ברהיט הוא מועד לתאונות עבודה. מעבר מפוזיציה לפוזיציה לא יכול להתבצע באופן חלק. וגם הוא לא מרופד מספיק. בקיצור לא קונה.
ש שוגרית New member 23/10/03 #19 תשמע בחור... אני צריכה פרטים על ה"רהיט"! איפה? כמה? יש לי דמיון פורה ואין ספור שימושים לרהיט מסוג זה..
תשמע בחור... אני צריכה פרטים על ה"רהיט"! איפה? כמה? יש לי דמיון פורה ואין ספור שימושים לרהיט מסוג זה..
ח חיבוקון New member 23/10/03 #20 עזבי אותך עם הפריט, קחי כל רהיט שאת רואה בבית, תפעילי את הדמיון! מבטיח לך שהרהיט שהוא מפרסם שם פתאום לא ייראה לך הכל בדמיון מתוקונת
עזבי אותך עם הפריט, קחי כל רהיט שאת רואה בבית, תפעילי את הדמיון! מבטיח לך שהרהיט שהוא מפרסם שם פתאום לא ייראה לך הכל בדמיון מתוקונת