קניתי קניתי קניתי!!

ערן1987

New member
קניתי קניתי קניתי!!

את URS ב-29.90(10 אג' הלכו לתרומות לאוטיסטים).. היה אותו בכמויות במחיר הזה(קניתי בצומת ירקונים שליד פ"ת,גם "מיוזיק" של מדונה היה שם במחיר הזה) עוןד לא שמעתי אותו כי יש לי כאב ראש ואני לא אזכור שום דבר ממה שאני זוכר.. אבל מישהו יכול להגיד לי דברים על הדיסק? כלומר,דברים מיוחדים,לא מיוחדים,המלצות וכדומה אשמח! ת'נקס מראש

ערן1987

New member
אה,ומשהו ספק מצחיק בקשר לזה

שקלטתי רק היום בערב כשקראתי את האסטרולוגיה היומית שלי בידיעות אחרונות(אני מזל שור):"יום מצוין לשנות גישה כלכלית או לקבל החלטה סופית לגבי רכישה גדולה כלשהי."(ידעתי שיש שם את הדיסק בזול ותכננתי לקנות אותו!)

dilan angel

New member
תתתחדדדששש../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif

תתחדש

דיסק מעולה לדעתי! הרבה זמן הוא היה לדיסק הכי טוב של אלאניס לדעתי (לעומת הרבה דעות שונות ממני בפורום), יש בו משהו מקסים באלבום הזה. קטעים טובים בו הם: Surrendering Flinch A Man 21 Things I Want In A Lover וכמובן הסינגלים Hands Clean וPrecious Illusions שמיעה נעימה

ערן1987

New member
ת'נקס

כבר יצא לי לעבור על הדיסק פעמיים ובינתיים,"סו קולד כאוס" יותר טוב.. בינתיים

גם לדעתי URS הוא טוב../images/Emo70.gif

מאוד אוהב את הדיסק הזה That particular time
איזה שיר במיוחד ה"גשר" זה הקטע הכי טוב..... וSURRENDERING I LOVE IT

AlanisJunkie

New member
תתחדש. גם בטאוור בעזריאלי ראיתי

באותו מחיר. ועכשיו אני נוטה להעריך את URS. משום מה נדמה לי שהוא הרבה יותר טוב מSCC.

ערן1987

New member
בטח זה מכירת חיסול של דיסקים כאלה

אולי הדיסק היה להיט כאן(מעל ל-15 אלף עותקים),אבל כנראה שנשארו כמה עותקים.. איפה שאני קניתי היה משהו כמו 25 דיסקים של זה.. ואני לא מגזים בכל מקרה,אם זה עוזר,ראיתי עוד אחד קונה את זה ממש כמה דקות לפניי("רצית את השלישי של אלאניס נכון? נחשי מי קנה לך אותו?".. מרגש ממש!)

למעלה