קניתי קלפי טארות

shiri39

New member
קניתי קלפי טארות

ערב טוב! קניתי היום קלפים ולפני זה אף פעם לא התנסתי בפריסות ידניות. אני רוצה לשאול איך פורסים: אם יש לי קלפים חדשים לגמרי- האם אני צריכה לערבב את הקלפים לפני שאני פורסת? כי לפי מה שקראתי מערבבים כדי לנקות את האנרגיות מהפריסה הקודמת. איך בדיוק אני פורסת לעצמי? הקלפים מסודרים לפי קבוצות- גביעים, מטבעות, מטות, חרבות האם תמיד אני צריכה לסדר אותם ככה? תודה רבה מראש ואשמח מאוד אם תסבירו לי.

shiri39

New member
הוספה

אם יש לי קלפים חדשים לגמרי- האם אני צריכה לערבב את הקלפים לפני שאני פורסת- בפעם הראשונה והפעם הראשונה שאני משתמשת בקלפים?

את "חייבת" לערבב את הקלפים

בוקר של אור החפיסה שלך חדשה, היא מסודרת לפי הסדרות ואם לא תערבבי אז פשוט יצאו לך הקלפים אחד אחרי השני בסדר מסוים. ערבבי היטב היטב את כל החפיסה כך שכל הסדרות יתערבבו זו בזו. להבא ממש אינך צריכה לסדר כך את החפיסה :)

batgalim

New member
לפי התחושה...

אני מערבבת עד שאני חשה שיש להעביר את החפיסה לערבוב השואל.

אף פעם לא ספרתי

אני מתחילה כמעט מיד את הערבוב, מחזיקה את הקלפים בידיים בזמן שהשואל שואל, מערבבת מדי פעם וכאשר השאלה מוכנה מערבבת ו... כמו שבת גלים אמרה עד שאני מרגישה שזהו.

shiri39

New member
תודה רבה לך

שאלה אחרונה.. איך אני בדיוק פורסת? בספר אחד כתוב לחלק את הקלפים ל 2 ערמות ולקחת את הערמה הגדולה יותר.. שמעתי גם על המניפה.. איך בדיוק אני צריכה לפרוס את הקלפים?

את לא צריכה כלום

את מנסה כל מיני סגנונות ועושה את מה שנכון וטוב לך. את מה שאת מתחברת אליו. אין כללים יקירתי אלו מנהגים ותו לא ומנהגים ככה הם, כל אחד עושה כטוב בעיניו.

למעלה