קניתי קלאסית חדשה!

איתמר1

New member
קניתי קלאסית חדשה!

סוף סוף קניתי גיטרה קלאסית איכותית באמת! אני כבר 3 וחצי שנים מנגן על Admira SONIA - דגם שהפסיקו לייצר לפני איזה 20 שנה לדעתי... ואני תיכננתי הרבה מאוד בשנה האחרונה לקנות גיטרה קלאסית רצינית שאיתה אני אוכל להמשיך לנגן כמו שצריך ואולי גם להמשיך לאקדמיה למוזיקה לתואר ראשון, וסוף סוף מצאתי אותה וקניתי אותה! RAMIREZ E2 ! זאת הגיטרה ! איזה סאונד מדהים! וואו, חבל על הזמן, אני לא יודע איך לתאר את זה, ולחשוב שאני עוד לא מפיק ממנה את הסאונד הכי טוב שאפשר להוציא ממנה... אז היא בטח הרבה יותר טובה ממה שאני חושב! אתמול נפגשתי עם ליאור יקותיאלי (המורה שלי עד לפני שבועיים וחצי... עכשיו אני אצל יהודה שרייר) במרום, הוא כבר הגיע בבוקר ובדק את המלאי שלהם ובחר לי 2 גיטרות אחת מסדרת R , ומסדרת E שנשמעות הכי טוב לסדרה שלהן... כדי שישמרו לי לערב... בערב אני וליאור התדיינו והתדיינו ובסוף בחרתי את ה-E2 שנשמעת מעולה ביחס ל-R! כאן אני רוצה להודות לסבא שלי שאני מאוד מאוד אוהב! הוא בעצם שילם את רוב המחיר של הגיטרה! וזהו...

mocko

New member
שוב תתחדש !!

אתה משחק אותה בזמן האחרון ( גם עם הפנדר )
לבחור גיטרה עם מר יקותיאלי זה לוקסוס לא קטן . בטח יקח לה קצת זמן להיפתח בצליל ( חדשה לגמרי ?? ) , ובכל זאת אתה אומר שכבר עכשיו היא נשמעת מעולה ....

איתמר1

New member
כן כן ../images/Emo13.gif תודה רבה ../images/Emo13.gif

היא חדשה לגמרי לגמרי - יוצרה ב-2001 ... היא נשמעת ממש מעולה, אני משער שתוך שנה היא תשמע עוד יותר טוב אם אני רק אטפח אותה כמו שצריך

Der-Albert

New member
לא יודע אם קיבלת את ההודעה שלי...

זה דווקא כן מעניין אותי. אתה פשוט תמיד שולח לי הודעות כשאני לא נמצא. תתחדש על הגיטרה, וחוץ מזה, איך יהודה בנתיים?

איתמר1

New member
וואלה סבבה...

לפחות תחזיר הודעה או משהו... כמו שאמרתי לך כבר פעם - יש לי כל מיני בעיות עם החיבור של האיסיקיו... יהודה בסדר גמור! בינתיים הוא עובד איתי בעיקר על יד ימין - אפשר לראות שיש לו הרבה מאוד נסיון בלימוד - וזה מעולה! חוץ מזה ניגנתי על הגיטרה שלו ועל עוד מהגיטרות האיכותיות שיש לו בסלון כמו רמירז פריימרה (אני חושב שזה הדגם) ואיזה רומונדו משובחת! לגיטרה שלו יש צליל ממש מעולה - בעיקר כשהוא מנגן עליה!
והיא גם מעוצבת ממש יפה!

איתמר1

New member
וואלה סבבה...

לפחות תחזיר הודעה או משהו... כמו שאמרתי לך כבר פעם - יש לי כל מיני בעיות עם החיבור של האיסיקיו... יהודה בסדר גמור! בינתיים הוא עובד איתי בעיקר על יד ימין - אפשר לראות שיש לו הרבה מאוד נסיון בלימוד - וזה מעולה! חוץ מזה ניגנתי על הגיטרה שלו ועל עוד מהגיטרות האיכותיות שיש לו בסלון כמו רמירז פריימרה (אני חושב שזה הדגם) ואיזה רומונדו משובחת! לגיטרה שלו יש צליל ממש מעולה - בעיקר כשהוא מנגן עליה!
והיא גם מעוצבת ממש יפה!

Der-Albert

New member
אני מחזיר הודעות

אתה פשוט לא מקבל אותן... זה משונה. בכל מקרה, אמרתי לך שיהודה כלי. אתה הולך לרסיטל שלו ב26?

Toccata Fugue

New member
סחטיין תתחדש../images/Emo13.gif

אחלה גיטרה קנית! אני דורש שתעלה איזה הקלטה שלה!

איתמר1

New member
אני מקווה שזה יקרה בקרוב!

אני עדיין לא ממש מתלהב מהסאונד שאני מוציא מהגיטרה כי אני יודע שאפשר להוציא צליל הרבה הרבה יותר איכותי! אתה יודע מה -- אני מקווה שבשבוע הקרוב אני אעלה איזה ולס שאני נורא אוהב שלמדתי לפני שנה, אני רק צריך לנגן אותו עוד כמה פעמים כדי להגיע לסוג של שלמות שוב, והכי הרבה -- זה לא יהיה מושלם, אבל לפחות תשמעו אותה
ותודה

איתמר1

New member
או שלא...

חיברתי עכשיו איזה מקרופון שמצאתי בארון, אני חושב שקניתי אותו לפני שנתיים וחצי - וההקלטה נשמעת כמו הצרות שלי כי החיבורים לא טובים ויש רעשים ברקע, אני אולי אביא איזה SURE ואקליט איתו, אבל זה יקח זמן

Toccata Fugue

New member
סבבה קח ת´זמן!

אתה יכול לקנות מיקרופון בלא יותר מ30 שקל ותאמין לי זה מספיק.. בטח עכשיו שאתה משווה את הצליל של הרמירז לגיטרה הקודמת שלך וזה הבדל של שמים וארץ הא! אני בטוח שאתה תתרגל אליה במהרה ותלמד להוציא את הצליל המבוקש, קל להתרגל למשהו טוב. או בטח כמו שכבר שמעת הרבה שזה הכל תלוי באיזו זוית אתה מנגן עם הציפרון ביד ימין.. ד"א באיזה אתר ניתן להעלות קטעים?

The Exorcist

New member
ניסיתי ביום חמישי להעלות קטע

לא נתן לי... עכשיו זה כבר אפשרי?

למעלה