קניתי קטנוע סוף סוף יש לי כלי בין הרגליים ..
ה הנודניקית עם הקוקו New member 11/10/05 #4 ראיתי ת'קריקטורה הזו היום... וחשבתי לעצמי... מה היינו אומרים אם זה היה נעשה ע"י גורם זר ולא ישראלי.
ע עכביש על כביש New member 11/10/05 #11 אותי מעניינים יותר העופות מאשר הפלאש האינפנטילי הזה שנוצר ע"י ילדון באיזה עבודת סיום בכיתה י"א.
ה הנודניקית עם הקוקו New member 11/10/05 #13 המסר בפלאש האינפנטילי הזה... איך שאתה מכנה אותו... חשבו פם...הוא אֶם כל צרה לקבוצות אתניות שונות... לדעתי כלום לא השתנה... הוא עדיין.
המסר בפלאש האינפנטילי הזה... איך שאתה מכנה אותו... חשבו פם...הוא אֶם כל צרה לקבוצות אתניות שונות... לדעתי כלום לא השתנה... הוא עדיין.
צ צחוק בלב New member 11/10/05 #5 אם היית קונה כזה../images/Emo26.gif היה נחמד לבקש סיבוב יווו, איך מתגעגעת לימים ההם לאדרנלין המקפץ, לטיולים , לסיבובים בדרך לים המלח, לנופים המדהימים בדרך לבית שמש....יוווו חייבת לחזור לזה פעם! סתם הזכרת לי ימים אהובים.
אם היית קונה כזה../images/Emo26.gif היה נחמד לבקש סיבוב יווו, איך מתגעגעת לימים ההם לאדרנלין המקפץ, לטיולים , לסיבובים בדרך לים המלח, לנופים המדהימים בדרך לבית שמש....יוווו חייבת לחזור לזה פעם! סתם הזכרת לי ימים אהובים.
צ צחוק בלב New member 11/10/05 #8 ../images/Emo10.gif יצא לי יותר משערת בגלל: מעשנת לחץ דם נמוך גרושה בקושי מתעמלת נוהגת בדר"כ מעל המותר ונורא, נורא רוצה אופנוע
../images/Emo10.gif יצא לי יותר משערת בגלל: מעשנת לחץ דם נמוך גרושה בקושי מתעמלת נוהגת בדר"כ מעל המותר ונורא, נורא רוצה אופנוע
ע עכביש על כביש New member 11/10/05 #10 תסיקי מסקנות תפסיקי לעשן תתחילי להתאמן תתחתני ואז גם יגיע האופנוע
R r e d head New member 11/10/05 #9 שלחתי היום באימייל את התרנגול הזה לדתי אחד שעובד איתי חשבתי שהוא יכעס עלי והוא צחקקק בקול גדול והעיף את הדוס ואמר לי שזה ממש פרימיטיבי והיום עושים כפרות עם כסף ולא עם תרנגולים ודוסים ...
שלחתי היום באימייל את התרנגול הזה לדתי אחד שעובד איתי חשבתי שהוא יכעס עלי והוא צחקקק בקול גדול והעיף את הדוס ואמר לי שזה ממש פרימיטיבי והיום עושים כפרות עם כסף ולא עם תרנגולים ודוסים ...
פ פטיש חציבה New member 11/10/05 #16 שאלה לנשים מה מושך אותכן באופנוע? מה מרגש אותכן ברכיבה על האופנוע? מה זה עושה לכן?