קניתי קורא divx xvid dvd

TheRedEye

New member
קניתי קורא divx xvid dvd

מכשיר DVD-DIVX מעדכן גירסאות מבית LEXUSS דגם EL-DVD-3000PRO הוא "אמור" לקרוא כתוביות... כיוון שהוספה לו הערה הבאה: "המכשיר היחידי שמאפשר תרגום ל-32 שפות+ קורא תרגום עברית. " לכן אני שואל למי שמכיר את המכשיר איך אני מוסיף את הכתוביות אחרי ששינתי אותם לsrt? ועוד שאלה מאיפה אני יכול להוריד לנגן הספציפי הזה עידכוני קשוחה? אשמח לקבל עזרה! תודה!

TheRedEye

New member
עוד משהו

הוא אמור להוסיף כתוביות לdivx וxvid בגלל שדיברתי עם התמיכה תכנית והם אמרו לי שהוא יכול ושלחו לי אימייל איך לפתוח אותו, רק שבאימייל הייתה הפניה לליונטוורק... מה עושים?

Y. Welis

New member
נפלת על עוד מכשיר ללא אבא,

כמו רוב החברות הסיניות שמופצות בארץ. מסתבר שהיבואנים לעיתים ממציאים להם שמות שכלל לא קיימים, כך ששני מכשירים בעלי שמות שונים עשויים להיות מאותו יצרן.

Ncoder

New member
לצערי Welis צודק ...

צר לי לבאס אותך TheRedEye אבל מכשיר DVD (כל מכשיר DVD בעולם) מגיע עם סטנדרט וחלק מהסטנדרט אומר שיש תמיכה ב-32 שפות וזה כולל בין השאר גם עברית. אולי מכרו לך DVD שקורא DivX\Xvid אבל את העובדה שהוא (אני מנחש ככל הנראה) לא תומך בכתוביות מבוססות טקסט עבור DivX\Xvid הם הסוו ע"י המשפט השקרי שזהו "המכשיר היחידי שמאפשר תרגום ל-32 שפות+ קורא תרגום עברית". מעדכן גירסאות? אוקיי, אז תנסה את האתר שהם נתנו לך, אולי יש שם הוראות ספיציפיות. בכל מקרה אתה יכול להחזיר את המכשיר תוך 14 יום באריזה המקורית .

TheRedEye

New member
טוב אבל כמה דברים

בחברה אמרו לי שאני יכול לשים כתוביות שהתקשרתי לספק והביאו לי מדריך שעוד לא ניסיתי... ואומנם אין אתר אינטרנט לחברה ה"ידועה" הזאת... חבל אם הכתביות לא יעבדו אני מחזיר את המכשיר...

Y. Welis

New member
עוד הוכחה - חיפוש שמות המכשירים

ב'גוגל', מעלה אתרים ישראליים (של מכירות אונליין) בלבד... מה שאומר שהשמות האלה אינם מוכרים מחוץ לישראל. כדאי לחפש שם לפני הקניה.

למעלה