קניתי פריט בDX

abulele 2

New member
קניתי פריט בDX

והמוכר לא שלח זאת כבר חודש ושבוע ,התקשורת עם המוכר גרועה פתחתי דיספיוט בפייפאל והמוכר שלח לי הודעה זו "Sorry for the delay. If you want refund ,please close the dispute.Because your order is held by system, when there is a dispute.We can do nothing for you. Thanks for your understanding. Iren משהוא לא נשמע לי הגיוני אם אסגור את הדיספיוט הוא יכול לברוח לא? מה לעשות?

xslf

New member
בדיוק

לא סוגרים דיספיוט עד אחרי שמקבלים את הכסף- אחרת אין לך למי לפנות אם לא תקבל. תכתוב לו שתשמח לסגור את הדיספיוט ברגע שההחזר יתקבל בחשבון שלך.

ozitex

New member
בשום פנים ואופן לא!

אל תסגור שום דיספיוט! ברגע שתעשה כן, לא תוכל לתבוע את כספך ובכן, הבהר למוכר הנכבד שהוא מתבקש בזאת להחזיר את הכסף מיידית ולא- תעלה את הדיספיוט לקליים!

סייפיי

New member
מה זה DX?

אתה מתכוון לdealextreme? במידה וכן, עשית טעות כשביטלת את ההזמנה דרך פייפאל במקום דרך האתר. אם אתה רוצה את הכסף בחזרה, בטל את ההזמנה דרך האתר ותעלה לקליים. אם אתה רוצה את המוצר, בטל את הדיספיוט, הם לא רמאים והמוצר יגיע בסוף. חודש ושבוע זה זמן סביר לDX. במידה והתכוונת למשהו אחר, התעלם מההודעה.

abulele 2

New member
לא נותן לי לבטל דרך האתר צריך ליצור קשר איתו

המשלוח אמור היה להיות לפני 3 שבועות (יש תאריך משלוח משוער בליסטינג) כל פעם דפק תירוצים ושהוא מצטער . בד"כ יש אפשרות לבטל ישירות אבל הוא ביטל את אפשרות הטאב שמבטל את ההזמנה אם לא נשלחה ,אמורים ליצור איתו קשר לפני וכשזה קרה ניסה לסחוב זמן. אחרי 45 יום אני לא יכול לעשות כלום התרעתי לפני שזה מה שאני יעשה

bikingstudent

New member
תקשיב, אם הכוונה לdealextreme

אני יכול להגיד לך מניסיון ואחרי עשרות עיסקאות איתם. ממש אין צורך לפנות לפייפאל. זאת לא מערכת סטייל איביי, כאן אתה עומד מול חנות אונליין של מוצרי סין. ואם לחצי מהמשתמשים של איביי היה שירות כמו שDX נותנים -איביי היה מקום הרבה יותר נחמד. הבעיה היחידה היא שהרבה פעמים.. הם די יקרים בהשוואה לאיביי. אבל בתמורה לשירות טוב ותיקשורת זה מחיר סביר.

abulele 2

New member
אכן זה dealextreme

פתחתי דיספיוט כרגע מה עושים המוכר אומר לי לסגור את הדספיוט כי כך הוא לא יכול לבטל את ההזמנה ולתת החזר . זה נכון?

bikingstudent

New member
מה הם יכולים אול לא יכולים אני לא יודע

אני כן יודע שתמיד קיבלתי מהם את הכסף חזרה אם קניתי מוצר והיתחרטתי. כשקיבלתי מוצר פגום היתלוננתי וקיבלתי החזר על 50% מערכו בלי לשלוח להם בחזרה את המוצר. הם רק רצו תמונה שלו. ביקשתי לשנות הזמנה שביצעתי, ולהחליף מוצרים -במידת הצורך זיכו אותי. וקיבלתי את ההזמנה כפי שרציתי. הבעיה היא רק זמן, הרבה פעמים הסחורה אצלהם מיתעקבת בגלל ספקים. לא חושב שיש צורך להיתיחס עליהם כאל "עוד מוכר באיביי. הם חנות לכל דבר עם מחלקת שירות לקוחות. אם יש בעיה פונים עליהם, את מצב ההזמנה שלך אתה יכול לראות גם. כנס לMY ACCOUNT למעלה , ואז לinvoice שם תראה את ההזמנות שלך ובאיזה מצב הן.

סייפיי

New member
זה לא מוכר, זו חנות

והם משרתים אלפי אנשים בכל רגע נתון. אני חוזר על ההצעה שנתתי לך. תפסיק לעבוד מול פייפל ותעבוד מול החנות באתר שלהם. הם לא יגנבו את הכסף שלך ולא ירמו אותך, זה אתר אמין שעד היום לא שמעתי תלונה אחת על השירות והאמינות שלו. על האיכות של המוצרים אולי, אבל לא גניבה.

איזו איכות כבר אפשר לצפות ממוצרים סיניים

כשאני מזמין מהם, אני לוקח בחשבון שהמוצרים הם לטווח קצר. אם הם מחזיקים מעמד - יש לי הפתעה נעימה.

ozitex

New member
תשמע לא צריך להיסחף

אחוז די ניכר מהמוצרים שאנחנו משתמשים בהם ומכירים אותם מקורם בסין. הסינים יודעים גם לייצר מוצרי איכות ברמה הגבוהה ביותר. זה שהתפתחה שם תעשיית זיופים במחירי שוק הכרמל זה עניין טבעי שצריך לדעת להתמודד איתו.

הבטריה "המקורית" שרכשתי לנייד שלי בעבר הרחוק

בסלקום ב 85 שח החזיקה מעמד חודשיים. החליפו לי אותה [יפה מצידם] החזיקה שוב כחודשיים. הסינית מחזיקה יפה כבר 6 חודשים !!! [2.9$ משלוח חינם !!!] רכשתי לאחרונה עוד 2 יח [מתפקדות טוב בשלב זה] לקראת נסיעה לחול בקייץ. במחיר הזה שיהיו בתיק טעונות לכל צרה שלא תבוא. כל האולפן לצילומי המוצרים שלי ניקנה בכמה קניות בסין [סהכ כל הרכיבים כ 350 שח] בארץ דרשו על אותם מרכיבים כ 900 שח !!!.

ד"א

אחד הסטנדים איחר [התקבל רק לאחר 38 יום] לאחר 25 יום הודעתי במסר על איחור. הוא ביקש להמתין עוד 5 ימים נוספים ולעדכן אותו. לאחר 5 ימים כשהודעתי לו שעדיין לא התקבל הוא לא התווכח וללא שאבקש זיכה אותי ב 18$. לאחר 38 יום הפריט התקבל [ כרגיל בדואר רגיל -לא רשום] לאחר שבדקתי את התפקוד העברתי אליו חזרה את 18 ה $ כמובן מבלי שביקש כי כך ההיתי רוצה שיעשו איתי כמובן שהוא הודה לי מאד. שאל אותי עם איזו מצלמה אני מצלם וכד... כעבור כשבועיים קיבלתי "חבילת הפתעה קטנה" עם מכתב תודה ו 4 מתנות : 1.כיסוי לצילום בגשם. 2.מפוח לניקוי עדשה+נייר אורז. 3.פנס לדים לרכב. 4.כיסוי רזרבה לעדשה למצלמת הניקון שלי. האמת היא שמכל קניותי בסין לא ניתקלתי עדיין בחוסר הגינות פרט לזה שחלק קטן מההזמנות היו באיכות סינית ירודה ...אבל מה אפשר לדרוש מ 0.99$ משלוח חינם ?

elians

New member
מסכים אתך....

וככה ... לא נציין איזו חברה סלולארית עושה זאת... אבל אחת מהארבעה המקומיות, משום מה משווקות סוללות למכשירים מסויימים ... עם כיתובית MADE IN CHINA, אבל אם תבקש לקנות בנפרד סוללה נוספת... התוצרת לא תהיה CHINA אלא מדינות קצת ... אירופאיות. לגבי הציוד צילום, אתה צודק במאה אחוזים, סוללות למצלמה שלי .. וציוד שבארץ היה עולה הון תועפות... נקנה בדולרים.... ומשום מה, זה היה זהה לציוד שנמכר בישראל.... דוגמא? סוללה לNIKON, בממוצע בחנויות הישראליות כ130 עד 180 שקל לחלופי .... באיביי ? 4 דולר במקסימום כולל משלוח.... והאיכות? מעדיף את החלופיות על המקורית.

אחד הפינוקים הקטנים שלי [מרבים] הוא:

לאסוף את המעטפות והחבילות מסין [כשאני הולך לשלוח מוצרים] וא"כ לחייך לעצמי מול חלנות הראווה ודלפקי המכירה בארץ כשאני רואה את המחירים.

elians

New member
חחח כמה שזה מוכר לי

לא פעם אחת אמרו לי אנשים (בעלי אינטרס כלכלי) שזה לא בסדר שאני מוציא את הכסף שלי החוצה ונותן פרנסה לאזרחי מדינה אחרת מאשר לאזרחי המדינה שלי שממילא גוועים ברעב.... ואני בתגובה נזעמת משווה להם את המחירים... והם מתרצים לי את זה בעלויות של השכרת חנות, חשמל , תחזוקה, צוות חנות.... וזה אמור כבכיול לרצות אותי לשלם 150 שקל על מוצר שעולה לי בלחץ ... 12 שקל ... נו שווין

למעלה