קניתי פסנתר

apchiiiiit

New member
קניתי פסנתר

yamaha u3 שחור ומהמם, רק ב- 14 אלף שקל, מה אתם אומרים על הפסנתרים שלהם

Mr Peiser

New member
תתחידש! ../images/Emo24.gif

קנית אותו יד ראשונה...? כי ארבע עשרה אלף שקל זה לא כל כך "רק" ... אני בעיקרון לא מת על יאמה אבל שמעתי שה U3 שלהם די טובים.

מיכלוש7

New member
../images/Emo99.gif

וואי! פסנתר של יאמה! איזה כיף לך!!! אני חולמת על כזה פסנתר!!! אמרו לי שזאת החברה בין הטובות ביותר לייצור פסנתרים! (האורגנית שלי של יאמה... אבל זה כמובן לא אותו דבר...) תתחדש!!!

apchiiiiit

New member
אני דווקא מתה על ימהה

ועל הצליל האקוסטי והרועם שלהם.... אך, איזה צליל...... 14 אלף זה ממש מעט. וזה יד שניה (אבל משופץ עד למצב של חדש) יד ראשונה עולה בערך 40, והמחיר ההתחלתי של זה היה 17.

seafox

New member
יאמאהה בהחלט

טובים בכלים אקוסטיים אבל לא חשמליים. גם לי יש פסנתר של יאמאהה..לא יודע איזה דגם,עלה לפני 20 שנה 12000 אני חושב אולי פחות...אני לא חייתי אז אין לי מושג.אני רק יודע שהוא פסנתר חבל"ז.

seafox

New member
אני אמרתי שלא?

אני רק אמרתי שאני לא אוהב אותם בחשמליים.

seafox

New member
למה הכוונה?

כלים חשמליים או אקוסטיים? ואיזה כלי חשמלי כמובן?

seafox

New member
אוקי.

בפסנתר אקוסטי למשל אני אלך לפי האוזן..מה שנשמע לי טוב. בכלים חשמליים כמו סינתיסייזר אני אלך על רולנד או משהו כזה...גם משהו שאני אוהב את הסאונדים ואת הפונקציות ומה שקל לעבוד איתו. בגיטרות באס למשל (שאני מנגן באחת) אני אלך לפנדר או וורויק ולא ליאמאה...כי בזה הם די מסרחים האמת....זאת דעתי בכל אופן.

seafox

New member
שמע,

על טעם ועל ריח אין להתווכח (אפשר גם בלטינית :) ) אבל בכל מקרה,אני לא אוהב אותם. כרגע עד שיהיה לי כסף למשהו אחר יש לי מייסון ג´אז באס.היא מספיקה לי בינתיים עד שיהיה לי כסף לפנדר 60 ומשהו....אך....כואב הלב.

למעלה