קניתי מצבר - 280 ש"ח!

EranR

New member
קניתי מצבר - 280 ש"ח!

רבותי, כפי שקבענו - הגעתי בשעה 13:00 לאוטו דיפו, חיפשתי את כולם, אבל נראה שהתפספסנו.... קוביקס - את דמותך הצנומה חיפשתי במיוחד, היה נדמה לי שראיתי איזו צללית מוכרת באחד המעברים - הסתבר בדיעבד שזו הייתה גלית גוטמן... רכשת מצבר בסוף? בכל מקרה, מדובר במצברי VERTA מתאריך ייצור של בדיוק לפני שנה, זו כנראה הסיבה ל- 50% ההנחה. 55 אמפר/שעה סה"כ 280 ש"ח אחריות ל-24 חודשים (ע"י נציג וורטה ולא אוטו דיפו). לכל המעוניינים - ניתן היה לקנות מצברים מדגמים והספקים שונים במבצע הזה. ערן.

vq55205

New member
מצבר

תסלח לי שאני שואל שאלת תם , אבל האם איכותו של מצבר בן שנה ופוטנציאל העבודה שלו זהים לזה של מצבר חדש ?

EranR

New member
מצבר בן שנה.

פשוט ניסיתי להבין מדוע מוכרים כמות הסטרית כזו של מצברים פתאום באוטו דיפו, מדובר בסטוק שלם.... וממה שנראה לי, הגיל של המצברים הוא התשובה - ...הספק נתקע בסוף השנה עם כמות של מצברים - וסגר עם אוטו דיפו על מבצע 50% הנחה... - לי זה בזול - אוטו דיפו מפרסמים שאצלם יש הנחות גדולות - והספק נפטר מכל העודפים של שנה שעברה אמנם למצבר יש אורך חיים נקוב, ובפירוש העובדה שהוא בן שנה תקצר את חייו אך קבלתי תעודת אחריות טיבין ותקילין לשנתיים (מקווה שכך מאייתים) כך שאני די רגוע. ערן.

© DrorZi

New member
זהים לא, אבל

להערכתי הוא ב 70-75 אחוז יכולת (ובטח לא פחות מ 50%) וקנית אותו בחצי מחיר. אז אם קנית בחצי מחיר חצי מצבר למעשה לא הרווחת ולא הפסדת אבל כמו שאני מעריך קנית 70% מצבר לפחות כך שהרווח פה ממשי. (אחרי 4 שנים בצבא שבהם יצא לי להתעסק עם מאות מצברים שהפעילו את הציוד שלנו זה קצת יותר מסתם ניחוש
)
דרור זי.

kobix1

New member
דמותי הצנומה!:)

הסיבה היחדה שלא ראית את דמותי הצנומה שם היא כשנגמר לי המצבר הישן פשוט ניגשתי לחיפושית שלי השניה ולקחתי ממנה מצבר שגם היה חדש לגמרי בן פחות משנה .. אני מאמין שבהמשך השבוע אני אגש לקנות מצבר גם לאוטו השני שלי ויבוא שלום עלינו מה חוץ מזה הכל טוב?? אגב דמותך הממושקפת קצת חסרה לי במפגש האחרון תנסה להגיע בכל זאת בשבוע הבא נוכל קצת יותר לדסקס ביי אח שלי :))

למעלה