קניתי מטען... הוא טוב?

Shadocan

New member
קניתי מטען... הוא טוב?

אני זוכר שאמרו לי מטען עם סוללות ניקל מטל ולא לקנות מטען מהיר מדי כי זה הורס..... אז המטען עדיין באריזה וזה מה שאני יודע על זה: GP Quick PowerBank 4X2000 Series איך אני יכול לראות אם זה הניקל מטל הזה בלי לפתוח את האריזה? וגם יש אפשרות לטעון את זה כNiCd או NiMH (מה ההבדל? מה אלה??) תודה

ted

New member
לא מומלץ לטעון NIMH כ NICD. צורת

הטעינה וזמן הטעינה שונה.

Shadocan

New member
לא הבנתי...

יש לי כפתור שאפשר לבחור שמה כנראה באופן הטעינה... NiCD או NIMH

ted

New member
אלו שני סוגי סוללות שונים. אם יש לך

NIMH - טען אותן במצב הנכון, ואם יש לך סוללות NICD - טען אותן במצב NICD. לא מומלץ לטעון סוללות NICD במצב NIMH - הן עלולות להינזק לנצח, וכנ"ל הפוך.

Shadocan

New member
הבנתייי...

עכשיו אני זוכר פעם קודמת אמרו לי לקנות סוללות ניקל מטל משהו... איך אני יכול לדעת אם הסוללות האלה הם ניקל מטל בלי לפתוח את האריזה? יש איזושהי דרך?

ted

New member
כתוב על הסוללות. חוצמזה, ל NIMH

יש קיבולים גדולים - 1600, 1800, 2000 MAH ול NICD מסתובב בסביבות ה 600.

Shadocan

New member
אפשר עוד דרכים לזהות?

בסוללות שלי של ה1800 כתוב מתחת ל1800 NIMJ 1.2V בסוללות האלה לא כתוב ובצד אחד של ה1800 מתחת לזה כתוב ניקל מטל שמה אני לא מצליח לראות..... אני מצטער על כל הזיוני סכל שלי אבל פשוט אני לא רוצה לפתוח ואחרי זה לראות שזה משהו אחר כי אחרי זה לא יהיה אפשר להחזיר.... בנוסף עכשיו כשהסתקלתי על האריזה היה כתוב שלוקח 8 שעות לטעון סוללות של 1900 (2000) ובמטענים של PowerBank 3 המוכרים גם לוקח לטעון 8 שעות לא? 4 סוללות של GP+מטען GP PowerBank Quick עלו לי 200 ש"ח מהאופיס דיפו... אולי כדאי בכלל להחזיר ולקנות את המטען הרגיל + 4 סוללות של 2000?

New member
עדו- שאלות באותו הנושא

יש לי מטען דגם BU-300 ו-4 סוללות NIMH 1700 שקיבלתי עם המצלמה (יכול להיות שזה של GP? כי רק השם של אולימפוס מוטבע על עליהן). אני מעוניין לרכוש עוד סט של סוללות שיהיו לי מוטענות בצד למידת הצורך. איזה כדאי לי לרכוש והאם ההספק שלהם משנה בכלל מבחינת המטען? כלומר, אני לא בטוח בזה שאם אני אקנה חבילת סוללות של 2000 ההטענה תהיה מהירה יותר, כי הרי המטען הוא של 1700 (=איטי), ואז זה לא ממש משנה הספק הסוללות, נכון? מקווה שהבהרתי את עצמי כראוי.

idohal

New member
המטען יכול להטעין כל סוללת ניקל מטא

ל. המיליאמפר מתייחס לקיבולת ולא להספק כלומר ייקח יותר זמן להטעין סוללות 2000 מאשר סוללות 1700. ההבדל בזמן העבודה בין 1800 ל - 2000 הוא מספר דקות ולכן לדעתי אפשר להסתפק ב 1800 ואז גם זמן הטעינה יהי קצר יותר.

New member
אם ככה

מהירות הטעינה תלויה אך ורק במטען, ולא קשורה בשום אופן לסוללות? כי לפי מה שהבנתי (או לא) ישנן סוללות מהירות יותר ומהירות פחות. או שבכלל התבלבלתי עם מטענים... אם ככה, איך אני יודע אם המטען שיש לי הוא מהיר או לא, והאם כדאי לי (מבחינת הבדלי מחירים) לרכוש מטען פלוס רביעיית סוללות או שרק את הסוללות ופשוט להשתמש במטען שכבר נמצא אצלי? (אני יודע שההבדלים יכולים להיות מאוד משמעותיים בכל הנוגע לזה)

idohal

New member
מהירות הטעינה תלויה ב 2 פרמטרים:

1. מהירות המטען 2. קיבולת הסוללה (מבוטא במיליאמפר)

ted

New member
יש סוללות מיוחדות להטענה סופר מהירה

של 15 דקות - אבל צריך מטען מיוחד להן, וזה לא המקרה.

ted

New member
התהפך בממשק. טעות!!!!

1800 הן ה NIMH - ניקל מטל הידריד NICD לא מגיעות לשם!

Shadocan

New member
ההספק של הסוללות זה 2000

ושאלתי שוב משהו.... כתוב מאחורה על האריזה שסוללות עם הספק של 1900 יקח 8 שעות לטעון... ולמטען הזה כמו שאמרתי יש 2 מצבי טעינה... NIMH ו NICD המטען + הסוללות עלה לי 200 ש"ח עדיף לקנות כבר במקום אחר את המטענים הישנים.. (PowerBank 3) כי גם להם לוקח לטעון 8 שעות או שאני טועה? ולקנות יחד עם המטען סוללות של 1800 או 2000....

idohal

New member
סוללות GP 2000? הדגם הוא 2000

הקיבולת ולא ההספק היא 1900

Shadocan

New member
אז מה כדאי??

להחזיר את זה לחנות ולקנות מטען PowerBank 3 ועוד 4 סוללות של 2000 או 2100? או להשתמש עם מה שיש לי עכשיו? וזה ניקל מטל או משהו אחר?

היהודים מתחכמים יוסי ...

לא יכלו לבחור שפה שכותבים משמאל לימין ?? אוףףףף

למעלה