קניתי מחשב נייד ... אבל..

נפטון 100

New member
קניתי מחשב נייד ... אבל..

קניתי את המחשב הזה (לינק למטה) אבל בהתקנה אני מגלה שהכ.מסך הוא בכלל של אינטל, כ.רשת חוטית לא מזוהה (יכול להיות שהרשת אל חוטית מפריעה??) בלוטוס לא מזוהה וגם האינפרא אדום... וצרבתי DVD אבל לאכן מכן הוא לא מצליח לקרוא את הדיסק (גם DVD אחר לא... צריבה לא טובה כנראה). אם מישהו יכול לעזור לי אשמח. המערכת לא באה עם מערכת הפעלה אבל התקנתי XP פרו SP2. כל הדריברים מהדיסקים של החברה לא מזוהים. תודה.

נפטון 100

New member
גם השלט

גם השלט הרחוק לא הגיע אבל אמרו לי שזה אופציונלי... שזה לא מה שכתוב באתר. ע"פ האתר זה צריך להגיע... תודה

Ixion

New member
טוב תיקח ביד אחת את המפרט

וביד השניה, תוריד תוכנה שנקראית BELRAC ADVISOR (לינק למטה). כשתריץ את התוכנה, היא תזהה כל מה שיש לך במחשב. תשווה את זה למפרט, ואם הדברים קיימים, אתה צריך פשוט להתקין אותם (דרייברים, ואם אין לך אותם, תתקשר לפנדאס ותכריח אותם לשלוח לך את כל מה שרלוונטי, אחרת פשוט תחזיר את המחשב). דברים שחחיבים להיות לך במחשב זה למשל הכרטיס מסך RADEON X700 (יפה מאוד, אגב), המעבד וכו'.

נפטון 100

New member
התקנתי

את כל הדריברים שבאים עם המחשב אבל מה שמוזר שהתוכנה של ATI לא מזהה את הכרטיס בכלל והתוכנה של אינטל כן מזהה. ובכל הדרכים שבדקתי התגלה לי שזה כרטיס לא של ATI. את המחשב לא קניתי בפנדס (זה רק קישור למפרט) אלא אצל חנות מחשבים קרובה לבית (ההזמנה ע"פ המפרט הזה). מה שכן הפתיע אותי שזה FAR CRY עבד ברמה גרפית הכי הגבוהה בלי בעיה בכלל. אבל שוב אינטל 128M זה לא ATI X700 128M. כמו כן גם בלוטס לא זוהה והאינפרא. תודה

Ixion

New member
ניסית להתקין את הדרייברים עצמם

של הRADEON? הרי winXP לא אמור לזהות אותם על בליינד.. בכל מקרה, תבדוק את נושא הדרייברים, ואם אתה לא מסתדר, תחזור לחנות שקנית ממנה אותה.

נפטון 100

New member
בדקתי

עם דריברים של ATI והם לא מזהים... בדקתי עם תוכנה שמוזכרת בפורום כבודקת וגם לא נמצא ממצאים לATI. בכל מקרה מחר המחשב חוזר לחברה.... יש גם בעיה של BT ו IR וגם הרשת עושה ימבה בעיות אבל אני אגיד לחברה שתבדוק את כל הרכיבים... בכל מקרה תודה

idogreen

New member
תשמע...

תשמע בבקשה. ממש ממש לא משנה שלא שילמת על מערכת ההפעלה, לדעתי האישית אם השקעת סכום כל כך גבוהה בנייד, ואתה מגלה בעיות רציניות בתאימות המפרט (אתה מעלה פה טענות די רציניות...), כדאי, ומאוד לגשת לחנות ולהחזיר (יש לך 14 יום). זו הדרך הקלה. למה לא ללכת בה?

levikon

New member
נכון.

ואז, בסכום של 9 אלף לקנות מותג נורמאלי, אולי טיפ טיפה חלש יותר אבל אחד שיהיה מאחוריו גם אבא וגם אמא. הרי בסופו של דבר, חברת GIGABITE אולי מייצרת רכיבים נהדרים לנייחים, אבל מחשב נייד הוא הרבה יותר מסכום כל הרכיבים שלו. תחשוב על זה.

levikon

New member
בידיוק.

תראה, לפי פנדה המחשב שלו עולה כמעט 9. שזה הרבה יותר מידי למחשב שהוא לא מותג.

idogreen

New member
נכון

ועוד חברה שמייצרת לוחות אם ומאיצים גרפיים קטלניים, אבל לפי מה שאני יודע , לא ממש שווה בניידים - MSI. לא מומלץ...

נפטון 100

New member
אתה צודק 100 אחוז

וזה מה שאני יעשה מחר. הדבר נורא מבאס אותי כי באמת השקעתי על המחשב הרבה כסף והציפיות שלי ממנו ממש גבוהות. פשוט לא רציתי שיגידו לי: "לא התקנתה נכון" או "אתה לא מבין בזה" אז כן התקנתי נכון ובדקתי.... פשוט חבל לי על הזמן הזה שאני בלי המחשב, דבר שהיה יכול להחסך ממני אם היו מתקינים את הרכיבים שהזמנתי. תודה.

idogreen

New member
סורי

אתה עושה צעד נכון. גם אני (לפני שבועיים) הייתי באטרף של קניית נייד, והייתי די קרוב לקנייה של FUJITSU, MSI ואפילו איזה נייד ללא שם של AOPEN... אבל המשכתי להתייעץ בפורום הזה ואם עוד אנשים ובסוף קניתי HP ואני מרוצה מאוד. אל תתייאש, תשיג משהו טוב (במיוחד בסכום שהשקעת).

נפטון 100

New member
אני לא מחליף מחשב רק

מחליף כרטיס מסך במקום INTEL 128M לATI X700 כמו בהזמנה המקורית ועל הדרך הם יסדרו לי את שאר הדברים. אני שנים עובד עם מחשבי GIGABYTE ומאוד מרוצה. יש לי גם נייד DELL בן שנה שגם הוא סבבה. תודה

למעלה