קניתי מגפיים ב700 שקל. שמישהו יציל אותי מהטירוף של עצמי!
S S u p e r S h e e p New member 6/11/06 #2 ../images/Emo7.gifאני איתך אהובתי.../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif../images/Emo163.gif
D d00sh New member 6/11/06 #3 לפעמים זה שווה.. אם הרגו סנאי מושייי בשביל המגפיים זה לא שווה אבל אם זה סינטתי (ככה כותבים? ) ) הכל אחלללה ממ ספרי תארי איפה קנית למה כמה ..
לפעמים זה שווה.. אם הרגו סנאי מושייי בשביל המגפיים זה לא שווה אבל אם זה סינטתי (ככה כותבים? ) ) הכל אחלללה ממ ספרי תארי איפה קנית למה כמה ..
A angel502 New member 7/11/06 #6 חח XD חומד מגף מפרווה סינטטית בחיים לא יעלה 700 שקל. XD (או שהעולם השתגע)
D d00sh New member 7/11/06 #7 ואם עבדו עליה ? P; יש כאלו שיקנו ב700 שקל רק בשביל להתלהב שזה עלה ככה -_-" ואני מכירה כמה כאלו ..
M Marble Arch New member 8/11/06 #8 בטח שכן. מה שכן, הפרווה אולי סינטתית- אבל העור שממנו עשוי המגף ממש לא.
T tomash11 New member 8/11/06 #11 לצערי הרב... אם הפרווה אמיתית זה יעלה אני חושב יותר. אבל לא מבין בזה ומבחינתי אם יש אופציה למשהו סינתטי, שלא יעשו מבעלי חיים בכלל.
לצערי הרב... אם הפרווה אמיתית זה יעלה אני חושב יותר. אבל לא מבין בזה ומבחינתי אם יש אופציה למשהו סינתטי, שלא יעשו מבעלי חיים בכלל.
H HADAS12345 New member 8/11/06 #12 מה ?!?!?!?!? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה פורום קרועעעעעעעע!! יורודות לא חראם על הכסף?! אעאעאעאע פעם ראשונה בפורום הכי מדובר בתפוז XD
מה ?!?!?!?!? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה פורום קרועעעעעעעע!! יורודות לא חראם על הכסף?! אעאעאעאע פעם ראשונה בפורום הכי מדובר בתפוז XD
ט טטטלללוווששש New member 8/11/06 #13 עזבי אותך כסף בדי אריק ברמן עולים 14 שקל לחבילה וזה מזה שווע חבל לך על הזמן