קניתי חולצה

מאיושית

New member
קניתי חולצה../images/Emo70.gif

היום , לכבוד הפסח, קניתי חולצה מקסימה בעונות
קצת צמודה,פסים דקים לאורך בגוונים של ורוד,חום, אוף ווייט...מקסימה...
עלתה לי 200 ש"ח עם כרטיס מועדון שלהם (30ש"ח) ממש נהניתי מהיחס שם, ומזה שהמידות שלי על המדף , ולא מוחבאות במחסן
נראה לי שאני מאמצת אותם....אפילו לא טרחתי להיכנס למתאים לי שליד, וללילית ורדה...שכחתי
יש להם גם טריקואים וגופיות במחירים לא במים, רק שהם היו קצת ארוכים מדי לטעמי , אז ויתרתי. בכל מקרה, שהקיץ ממש יתחיל ויתחילו גם להיות הנחות, אני אעשה שם קניה רצינית.

may24

New member
תתחדשי....

גם לי יש חולצה בדיוק כזו...... היא קייצית לכן עוד לא לבשתי אותה.
מאי

מאיושית

New member
היה כיף, אבל...

היו בעיות עם החולצה....אמא! היא פשוט שיגעה אותי! היא ממש שונאת את החולצה הזאת ולא הרשתה לי לבוא איתה לסדר
פשוט החלטתי שזה לא שווה לריב על זה. היא טוענת שהחולצה "מבליטה" את מה שלא צריך, ושהמחשוף עמוק מדי. רק לציין- חברות שלי היו בהלם מהחולצה, כי זו פעם ראשונה שאני לובשת משהו שהוא קצת צמוד, וכולן אמרו שהיא מהממת ושזה ממש כיף לראות אותי עם בגדים שהם לא אוהלים
אז מה עושים
מקשיבים לחברות או לאמא
, אני מרגישה נהדר עם החולצה, היא סקסית וצעירה...אבל בכל זאת, הדעה של אמא מורידה לי מאוד מהביטחון...

החורזת**

New member
כמובן לחברות. מה פסול בהבלטת מה

שהטבע חנן אותך בו? והכי חשוב זה שאת מרגישה בה נוח. אז תתחדשי ותבלי איתה בכיף.

leprechaun3

New member
רק לחברות!

גם אמא שלי מורידה לי ככה את הבטחון בכל פעם שאני באה עם בגד שהוא קצת יותר נועז ממה שלדעתה ראוי לנשים בגודל שלי ללבוש (דהיינו, אוהלים חסרי גזרה שמסתירים הכל, כולל את הדברים הטובים). תחזיקי את הראש למעלה, תלכי עם החולצה ותהיי גאה בעצמך!
ואגב, עצה שלפחות לי עוזרת: לפני שאני יוצאת ואני מרגישה עם עצמי טוב ולא רוצה שאף אחד יהרוס את זה, אני פשוט מקפידה לא להתקל באמא שלי. אם זה אפשרי אצלכם כדאי לך לנסות את זה.

DREAM111

New member
אוללה זה מחזיר אותי אחורה ../images/Emo6.gif

דילמות של גיל הנעורים. מניסיון היום במרום גילי ומעבר של גיל המעבר אמא תמיד צודקת. אבל וזה אבל גדול אפשר להגיע לפשרה אכן החולצה מוצאת חן בעיניך וחברותיך בטוח אומרות מתוך כוונה טובה שהחולצה הולמת אותך, הפשרה היא ללבוש את החולצה לארועים של הכיתה/חברים כך ששם אמא לא תרגיש לא נוח שאת "מבליטה" כדבריה ובארועים של המשפחה תלבשי משהו סולידי יותר. ואכן כאישה שופעת אני יכולה לומר לך שאין מה להתבייש במה שחנן אותנו הטבע אלא נהפוך הוא להיות גאות במה שיש לנו.

מאיושית

New member
תודה בנות../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

עודדתן אותי מאוד
החלטתי, למורת רוחה של אמא, להשאיר את החולצה אצלי, אבל להתחשב באמא וללבוש אותה ליציאות עם חברים ולא לאירועים משפחתיים. אני אביא אות למפגש, שתראו על מה המהומה

may24

New member
מאיושית, שימי פס!!!!

תלבשי אך ורק מה שטוב לך ונוח לך איתו מה יש לך כבר להסתיר???!!! קחי יוזמה, העזי ומי שלא טוב לו שלא יסתכל......
מאי

מאיושית

New member
אזרתי אומץ ולבשתי אותה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

אתמול בערב יצאתי עם חברות ל"קאמל קומדי קלאב" (מומלץ
לא הפסקתי לצחוק
) , ולבשתי את החולצה. לא נתתי לאמא להגיד מלה אחת, יצאתי עם ביטחון קצת ירוד, אבל הוא השתפר בהמשך הערב...כי שמתי פס על כל העולם והרגשתי טוב והקרנתי את זה החוצה...אני חושבת שזה עזר
וכמו שמאי אמרה- מי שלא טוב לא, שלא יסתכל

may24

New member
../images/Emo45.gif

כל הכבוד מותק שליייייייייייי
מאי

למעלה