קניתי חולצה של-

נעמה ע.

New member
קניתי חולצה של-

האגריד, רון, הארי והרמיוני עומדים ליד נורברט שבקע הרגע מהביצה... זה ממש חמוווד! פרונגס, ראיתי את החולצה של פלאפי, אבל היא היתה יותר מידי... נוטפת ריר כזאת... חחח.

נעמה ע.

New member
שחורה עם שרוולים אפורים כאלה?

טוב, היא היתה הכי יפה. התלבטתי בינה לבין אדומה עם הסמל של גריפינדור... אבל האגריד ניצח!!

שרוולים אפורים?

I dont think so... החולצה שלי שחורה לגמרי. אבל אולי זה אותו ציור, זה בכל מקרה היה מודפס, כשמשווים את זה לחולצת קווידיץ´ שלי מחו"ל זה לא משהו.

Hermione

New member
מה הקטע שלכם עם

חולצות עם שרוולים? אני פשוט גוזרת אותם... ואם כבר, אז אני גוזרת גם קצת מהלמטה... וגם בצדדים... אתם יכולים לדמיין לעצמכם איך נראה הארון שלי... וגיליתי שכשאמא שלי היתה צעירה, היא אשכרה ידעה להתלבש! פשוט לא האמנתי... אבל מצאתי אצלה חצאית משי ארוכה כזאת... זה כל כך יפה! בהההההה

S.tal

New member
אוף.......

גם אני רוצה חולצה כלשהי של הארי פוטר! איפה אני יכולה להשיג?! טל, t@l

אני לא ממש מומחית

במקומות למציאת חולצות הארי פוטר כי את כל החולצות שלי קיבלתי במתנה... חוץ מהחולצה שאני לובשת עכשיו, אפשר לקנות חולצה בהנחה אם קונים משהו בטויז אר אס.

LuNaTiC

New member
ועכשיו כשאני חושבת על זה בא לי

על החולצה שלך... וגם של פלאפי בטח נחמד. הוא חמוד.

Prongs

New member
הזאתי של פלאפי ממש מגניבה....

וכן יש הרבה ריר.

LuNaTiC

New member
חחח

ריר זה טוב. אמ, לא. פתאום דמיינתי לעצמי את פלאפי כמו שלושה כלבי בוקסר. וזה הזכיר יל שלושה כלבי בולדוג. וזה הזכיר לי בולדוגים. לחברה שלי יש בולדוג מקסים וגם יש לי תמונה חמודה של בולדוג. אמ. זה הכל. אופ טופיקי. שיים און יו, ענבל.

למעלה