קניתי היום ת'DVD שלהם...

Jagged chaos

New member
קניתי היום ת'DVD שלהם...

זה הכפול עם ה-5 וחצי שעות
עכשיו אני קצת טובע פה למה אני לא מכיר יותר מידי את זפלין...פשוט ה-DVD הזה היה ב-150 וזה היה נראה לי אבסורד לא לקנות... שלוש אכזבות שיש לי כבר ל-DVD זה שב-stairway to heaven רוברט פלאנט בכלל לא נכנס לדרמה הצרחנית שלו בכל ה-to be a rock and not to roll עוד אכזבה זה שאין בכלל את babe i'm gonna leave you אכזבה אחרונה בינתיים זה שב-dazed and confused הוא שוב לא צורח בקטעים הדרטיים soul of a woman was created below יש לי את האוסף שלהם early days & later days.. בכל זאת, מה הנקודות אור בDVD הזה שאתם ממליצים להתחיל לראות ולא להתבאס?... תודה מראש
,

AeroTom

New member
נקודות אור?

כל ה-DVD הזה הוא אור אחד גדול. וענק ואדיר ונהדר... אני חושב שהמשפט שלך: "עכשיו אני קצת טובע פה למה אני לא מכיר יותר מידי את זפלין..." די אומר את זה. כל מי שמכיר את הלהקה אני מאמין יגיד לך עד כמה התוכן ב-DVD הזה משובח. 4 קטעי ההופעות שהם רוב ה-DVD, הקטעים הישנים מתחילת הדרך והתוספות האחרות. אבל הדבר הבולט פה הן כמובן 4 ההופעות המרכזיות שב-DVD. יש שם קטעים של הלהקה בשיאה כמעט בכל תקופה ורצועות וביצועים כ"כ נהדרים... אם אתה לא מכיר באמת כ"כ את הלהקה ויש לך רק את Early Days/Later Days, שזה בעיקרון אוסף של להיטים יותר, אז באמת קשה בטח לדעת מה יש לך שם. מה שכן, אולי ה-DVD יוכל לגרום לך להתחבר יותר ללהקה ולגלות את אלבומי הסטודיו המעולים שלה. כי התוכן שיש ב-DVD הזה הוא מופלא. אגב בקשר ל-Babe I'm Gonna LEave You, הסיבה שהוא לא ב-DVD הוא פשוט כי הוא בוצע בלייב רק ממש בתחילת הדרך והוא לא היה בשום הופעה שנמצאת ב-DVD הזה...אז זה לא הגיוני שהוא יוכל להיות. מקווה שה-DVD אולי יגרום לך להכיר יותר את הלהקה דרך אלבומי הסטודיו (וזה מאוד כדאי, במיוחד למי שיש רק אוסף שהוא גם די אוסף להיטים רק), כי זה לא סתם מישהו אומר לך, ואני בטוח שכאלה שמכירים את הלהקה די טוב יצטרפו אלי...ה-DVD הזה הוא מוצר משובח ביותר ומלא בכל טוב. ואם לא, אז בהחלט כדאי להכיר אולי קודם את אלבומי הלהקה ואז לחזור ל-DVD ולגלות את היופי והקסם שיש בו. בכל מקרה, לכל דבר אחר או שאלות או המלצות בנוגע ללהקה, ההוצאות שלה, המוזיקה וכו', אנחנו כאן. מקווה ששפכתי לך קצת אור על המוצר ושווי התוכן שבו. כי באמת כל מי שמכיר את הלהקה ירעיף רק שבחים רבים על המוצר הנהדר הזה, ובצדק.

Jagged chaos

New member
אני לא מבין משהו..

בדיסק הראשון, בהופעה מ-1970 יש שירים כמו we're gonna groove, i can't quit you baby, white summer, how many more times, c'mon everybody ו-something else שרציתי לדעת מאיזה אלבום הם והם לא מופיעים בשום אלבום של זפלין עד 1970 (שלושת הראשונים..
) מה הקטע?...הופעת בי.סיידים?

AeroTom

New member
תשובות

I Can't Quit You דווקא מופיע באלבום הראשון של הלהקה. We're Gonna Groove הוא בעיקרון שיר שהלהקה הקליטה ב-69 בשביל האלבום השני ובסוף לא נכנס אליו. הם פתחו איתו כמה וכמה הופעות ב-1970 והוא מופיע רשמית אגב באלבום Coda מ-1982 (שמאגד בתוכו Outtakes שלא שוחררו קודם). White Summer זהו קטע של ג'ימי מתקופת ה-Yardbirds. הוא ביצע אותו המון גם בזפלין בהופעות ביחד עם Black Mounrain Side. אפשר למצוא ביצוע של זה ב-Box Set הראשון של זפלין עם ה-4 דיסקים מ-1990. How Many More Times מופיע גם באלבום הראשון של זפלין. Somethin' Else הוא קאבר שהם ביצעו קצת בתחילת הדרך. הוא מופיע ב-BBC Sessions שיצא ב-1997 (שמאגדים בתוכם הקלטות של הלהקה מ-69 פלוס הופעה מ-71). Com'on Everybody הוא עוד קאבר שהם ביצעו בהופעות באותה תקופה. אך הוא היחיד מכל השירים שהזכרת כאן שלא מופיע בהוצאה רשמית של הלהקה בדיסק אודיו. כל השאר כפי שכתבתי כאן, נמצאים בהוצאות רשמיות של הלהקה.

למעלה