קניתי היום לפטופ חדש

קניתי היום לפטופ חדש

מזל טוב, תודה מדובר ב-ACER 6533 WLMi אחרי שקניתי במקור 5105, שהתברר כמשומש (או אולי מתוצגה) והולך אחר כבוד (ותוספת כספית ../images/Emo46.gif) שאלה מאוד פשוטה הגיע לי איתו (מותקן) WINDOWS VISTA HOME PREMIUM בעברית. אני לא מסוגל לעבוד עם חלונות בעברית יש אפשרות לשנות את התצורה לאנגלית ועדיין לשמור על חוקיות העותק ? אני מאוד אודה לכל עזרה בעניין כי אני פשוט לא מסוגל להתרגל לעבוד מימין לשמאל תודה רבה, יניב

יאיר B

New member
בהתקנה הראשונית של מערכת ההפעלה נשאלת

באיזו שפה אתה רוצה את ממשק המערכת. אני לא יודע אם ניתן לשנות את הבחירה הזאת (בגרסת הביסיק אני יודע שזה לא ניתן, על פרימיום אני לא יודע, אולי יש איפשהו חבילת שפה - אבל זה לא יהיה חוקי לשימוש למשתמש הביתי).

זה מבאס ביותר...

חלונות הגיע מותקן (PRE INSTALLED) בהדלקה הראשונה המערכת עברה איזה סוג של INITIALIZATION של כמה דקות טובות (לא מדדתי, הייתי עסוק על המחשב השני) וזהו... חלונות עלה לו השאלה הבאה היא : יש לי גרסת XP שעוד לא התקנתי, ככה שהיא פנויה להובלה ../images/Emo13.gif השאלה אם אפרמט את המחשב ואתקין את ה-XP אוכל תמיד לחזור אחרי פרמוט ל-VISTA המקורי ? (חשוב לציין שלא קבלתי דיסקים עם המחשב, אני מאמין שכל ההתקנה מאוכסנת איפה שהוא בתוך המחשב) לא ממש כתוב בחוברת אם יש לי מחיצה נפרדת לקבצי ההתקנה תודה

יאיר B

New member
מניסיון שלי עם HP - האתחול הזה לוקח כמה עשות

דקות ולא דקות בודדות. מציע להתקשר ליבואן אייסר (ניופאן) או אפילו ל-MS ישראל ולשאול אותם אם הם יודעים משהו על החלפת ממשק (הרבה על ויסטה אני לא יודע, זה מתבסס על הניסיון שלי עם ה-HP הנ"ל). לגבי ה-XP. אתה יכול להתקין אותו על המחשב. אבל אז תצטרך לחפש עבורו דרייברים באתר אייסר. במקרה הטוב יהיו דרייברים עבורו ובמקרה הפחות טוב תצטרך להפעיל כישורים בלשיים כדי למצוא דרייברים של דגמים אחרים שמתאימים לו. מערכת ההפעלה ויסטה וכל הדרייברים נמצאים על מחיצה נפרדת (או כונן נפרד) על הדיסקישח. אני מציע לצרוב את המחיצה הזאת לפני שמתקינים מערכת הפעלה חדשה (בדרך כלל יש תוכנה שעושה את זה - אותה תוכנה שאמורה לשחזר את ההתקנה). מפתיע שזה לא רשום בספר של המחשב, בדוק אם בתפריט ההתחלה יש איזה מדריך אונליין (אולי קובץ PDF?) להפעלה של המערכת הנסתרת הזאת.

עכשיו אני נזכר שבאמת יש אזכור על קובץ PDF ../images/Emo8.gif

פרח לי לגמרי המראש נראה שאתחיל לקרוא אותו תודה !

rl2weel

New member
השפה דווקא היא לא הדילמה דווקא

כמה BIT ,ממש אין לי מושג מה מתאים לי ומה יהיו השפעות על המחשב מערכת ההפעלה היא גרסת OEM של V BUSINESS המעבד הינו CORE2 DOU 2.0 זיכרון 2 ג'יגה המחשב הולך להיות בשימוש משרדי ןלצורך תאימות לתוכנת SAP יעבור DOWNGRADE ל XPP .

יאיר B

New member
אם הוא הולך לעבור שינמוך, אז מה זה משנה כמה

ביט תתקין? גם ככה ה-XP ידרוס את הויסטה. לא יודע מה הדרישות של SAP. (אגב, עם כמה אנשים אני מדבר בטופיק הזה?)

rl2weel

New member
אופס ..תגובה לא שייכת לשרשור הזה אלא אחד למטה

יצא גם שהנושא דומה

אני מקנא בך שיש לך את האופציה לבחור

שפה בעת ההתקנה אצלי בלפטופ זה פשוט רץ ישר לעברית ../images/Emo10.gif

למעלה