של חיקוי בראצית וברבי כבר באוטו קרקפתי אותן עם סכין בלי שהילדים יראו שלא יחשבו שאני בכת השטן או משהו ואיזה אכזבה אמנם הראש גומי חלול אבל החלק הפנימי למעט שקעים באיזור העיניים נטול שקעים פה אף המרקם חלק האמת שזה הגיוני אבל אכזב אותי
לוקחים כדור של בצק סוכר,מוסיפים המון CMC ותוקעים בפרצוף של ברבי או בראץ שמורחים אותם קודם בהמון קורנפלור. מסירים אחרי כמה דקות ומניחים לייבוש לכמה ימים. והנה,תבנית!
את ה-RFM עם ה-CMC שמים בצד החיצוני של הפנים ליצירת "נגטיב" ואח"כ משתמשים בו כתבנית? האם ניתן לשימוש חוזר? או האם הבובה היא התבנית ואח"כ מפרקים את הראש.
הכוונה הייתה להשתמש בחלק הפנימי של הבובה כתבנית בתבנית בה השתמשתי לבסוף הטבעתי את הפנים בבצק סוכר עם cmc אחרי שקירנפלרתי (קורנפלור) את הבובה כדי שלא תדבק והשארתי את הבצק לייבוש עכשיו דחפתי פנימה בצק ומייד שלפתי לא נהרסה התבנית
אני מכינה כדור מבצק סוכר לוקחת את הבובה ודוחפת את הפנים בבצק ושולפת נהייה לי נגטיב של הבובה משאירה לייבוש מלא זאת התבנית. שלב 2 לוקחת כדור בצק שיהיה הראש לבובה בעוגה ודוחפת לתבנית ומוציאה מתקבל ראש עם פנים אם הצד האחורי של הפנים לא יפה זה לא נורא -יש שיער לא לשכוח לשים קורנפלור בתבנית כדי שהבצק לא ידבק בהצלחה