קניתי היום בובות

טלולה1

New member
קניתי היום בובות

של חיקוי בראצית וברבי כבר באוטו קרקפתי אותן עם סכין בלי שהילדים יראו שלא יחשבו שאני בכת השטן או משהו ואיזה אכזבה אמנם הראש גומי חלול אבל החלק הפנימי למעט שקעים באיזור העיניים נטול שקעים פה אף המרקם חלק האמת שזה הגיוני אבל אכזב אותי

טלולה1

New member
אבל

התבנית שהכנתי יצאה סביר חוץ מהפה אז חיכיתי שהדמות תתייבש והוספתי קצת חומר ועם קיסם עשיתי תיקונים

טלולה1

New member
כן!!!!!!!!!

התפקשש לי שם רק הפה אז נאלצתי קצת לתקן עם בצק פעם הבאה אני באה להכין כמה תבניות ליתר בטחון...

באבלו

New member
מקסים! את יכולה להסביר איך עשית

את התבנית בסוף? היא יצאה נהדרת! איזה שליטה במכחול - כל הכבוד!

MP826

New member
טלולה זה מקסים../images/Emo70.gif

איזה כישרון ציורי...

Ros3mary

New member
הכנת תבנית לפי טל

לוקחים כדור של בצק סוכר,מוסיפים המון CMC ותוקעים בפרצוף של ברבי או בראץ שמורחים אותם קודם בהמון קורנפלור. מסירים אחרי כמה דקות ומניחים לייבוש לכמה ימים. והנה,תבנית!

saarch

New member
אם כבר CMC .... איך עובדים איתו?

זה נוזל או אבקה? כמה מוסיפים? אני אודה למי שיוכל לעזור לי

דלית 3

New member
מקסים. ושאלה לגבי התבנית

את ה-RFM עם ה-CMC שמים בצד החיצוני של הפנים ליצירת "נגטיב" ואח"כ משתמשים בו כתבנית? האם ניתן לשימוש חוזר? או האם הבובה היא התבנית ואח"כ מפרקים את הראש.

טלולה1

New member
בספור הראשון שלי...

הכוונה הייתה להשתמש בחלק הפנימי של הבובה כתבנית בתבנית בה השתמשתי לבסוף הטבעתי את הפנים בבצק סוכר עם cmc אחרי שקירנפלרתי (קורנפלור) את הבובה כדי שלא תדבק והשארתי את הבצק לייבוש עכשיו דחפתי פנימה בצק ומייד שלפתי לא נהרסה התבנית

anat15

New member
הבצק לא נדבק לתבנית?

אני מבינה שבעזרת התבנית עושים רק את החצי הקדמי של הראש, ומה עם החלק האחורי? צבעת את הפנים עם צבע מרוכז או שדיללת?

טלולה1

New member
הסבר

דחפתי כדור החצי האחורי של הראש עגול והפנים קיבלו עיצוב לא נדבק שמתי קורנפלור צבע מרוכז

net the jet

New member
בבקשה, הסבר לזקנה שכמותי...

עם מוח איטי... את דוחפת כדור לתוך הפנים, ואז יש לך כאילו בובה אבל מחומר קשה. איך את שולטת בכמות החומר אחרי זה ? שאת רוצה לעשות פרצוף ? כמה שמים ? תודה

טלולה1

New member
לנטע

אני מכינה כדור מבצק סוכר לוקחת את הבובה ודוחפת את הפנים בבצק ושולפת נהייה לי נגטיב של הבובה משאירה לייבוש מלא זאת התבנית. שלב 2 לוקחת כדור בצק שיהיה הראש לבובה בעוגה ודוחפת לתבנית ומוציאה מתקבל ראש עם פנים אם הצד האחורי של הפנים לא יפה זה לא נורא -יש שיער לא לשכוח לשים קורנפלור בתבנית כדי שהבצק לא ידבק בהצלחה

net the jet

New member
תודה ! כשבסבירים לאט, אני מבינה מהר

אז בעצם, למה להרוס בובות ? אפשר לקחת בובה, ופשוט לדחוף לה את הראש לבצק, ואח"כ לנקות לא ? ( כמובןלעשות זאת כשהבת שלי לא בבית...) שוב תודה !

../images/Emo6.gif

זה השירשור הכי מוזר שקראתי עד היום! מה זה פה? צער בעלי בובות ממש!

1נרקיס

New member
מעולה

חכם מאד

למעלה