קניתי דיסקים חדשים!

Jimi Page

New member
קניתי דיסקים חדשים!

את כנסיית השכל (החדש) שלום חנוך בהופעה "יציאה" ודי.וי.די של משינה...

A N I g M A

New member
יאווווו כל כך שווה!

שיהיה במזל טוב כשיהיה לי כסף גמאני אקנה

Mשינה

New member
יפה לך

יש לי את הדי וי די, אני אקנה את הכנסייה אם משינה לא יופיעו בקיץ... כי לא יהיה לי כסף אם כן.

Minimal Affair

New member
לפי מקורות אישיים.

למרות שהם לא ב - 100 אחוז מדויקים, אבל עדיין... משינה חתמוו עם האולם בקיסריה, לעוד סיבוב הופעות בקיץ

Mשינה

New member
אני מחכה ליום שיצאו הכרטיסים

אין מה לעשות - כשהופעה עולה יותר, נהנים יותר! ככה אתה לא מוכן לוותר לעצמך ונותן את המקסימום. שיקחו 200 למקום עמידה - אני קונה. קיסריה תעשי לי גל....

יווווווווו הלווווווואייייייי../images/Emo99.gif

הלואי הלואי הלואי! הקיץ לא הלכתי וכל כך הצטערתי אוףף יואו הלואי אני משלמת כמה שלא יעלה!

יאאאאאאאהה!!!!

וואי בואו נקווה כולנו שהשמועות נכונות אם זה נכון זה כל כך מעולייייישששששששןן!!!!!!!!לא הלכתי השנה והתבאסתייי נורא.... מי ייתן ומשינה יחדשו את מסע ההופעות !!!!!!
ונאמר אמן

Mשינה

New member
כשמשלמים יותר

נהנים יותר. ואני כבר הייתי בהופעה הראשונה שלהם בקיסריה, 24.7.03 - החיים לעולם לא יהיו אותו הדבר.

סבבה זה לא סוטר את מה שאני אומרת

גם אני שילמתי 200 שקל ונהנתי בטרוף לשבת שורה ראשונה אבל זה מחיר לא סביר בכל מקרה! והיו הופעות ששלמתי פחות ובוא נגיד נהנתי כמעט אותו דבר:) אז שיורידו!!!

v bust

New member
בולשיט.

כזה בולשיט! "כשמשלמים יותר- נהנים יותר" אחד המשפטים היותר מפגרים ששמעתי...יהיה טוב [נקווה]

משלמים יותר נהנים יותר??????

פיי אולי זה רק אתה מר בחור חח למה לי זה ממש לא משנה הסכום כסף שאני משלמת-אם ההופעה טובה אני נהנת אני יכולה לשלם 7 שקל-ולהיות בהופעה של החיים שלי ולשלם 6905685905 כפול-ולהיות בהופעה פחות טובה

Mשינה

New member
כשאתה משלם 200 שקל

אין לך ברירה אלא להנות. אתה נותן הכל - מתכונן נפשית, משתחרר חודש מראש, ועושה כל מאמץ, להתחיל את היום בסבבה, להיות ראש טוב, להשתדל ולהתאמץ בכל הכוח - להנות.

ובד"כ מהש אמרת פה עכשיו

זה מתכון בטוח לאכזבה. קודם כל בגלל שעם צפיות כאלה, אתה מציב רף מאוד גבוה לאמן ובד"כ הוא לא יצליח לעבור אותו, ואז-אתה מתאכזב. דבר שני, הדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה להכריח את עצמי להנות מהופעה, נשמע לי נורא מוזר ותמוה ולא טבעי. דבר אחרון-על מרפי שמעת? זייהו. משינה הגזימו לגמרי עם המחירים ואין איך להתווכח עם זה. בקשר לאם הם מפצים על המחיר, זה כבר באמת נושא שכל אחד צריך להחליט לגביו לבדו. לדעתי-לא. ואני מניחה שלדעתך כן, וזה מובן לי לגמרי. זהו.

Mשינה

New member
הם הרבה יותר מזה

הם הרבה הרבה יותר ממפצים, הם שווים יותר. בתקופה שאחרי המופעים דיברנו כולם על מבצע, "קנה את אין מקום אחר ב-200 ש"ח - קבל הופעה של משינה חינם" אני עדיין סבור כך, ועובדה שהגעתי לעוד הופעה בסיבוב. הם ענקיים, הם מופיעים מצויין.

למעלה