קניתי דאס,,,,

קניתי דאס,,,,

יופי לי,, מזל טוב,, עכשיו תאמרו לי בבקשה,, איך אני מכינה חמסה,, או כל פלטה אחרת,,, אם אין לי שבלונה,,,

dili

New member
את יכולה לצייר על הדאס בקיסם

ביד חופשית, או להדפיס במדפסת איזו שהיא תבנית שאת רוצה, לגזור את התבנית, להניח על הדאס המרודד, לעבור מסביב לתבנית עם קיסם ויש לך דוגמה! תהני

שאבין,,,

לרדד אותו,, כמו בצק,, לעסות אותו לכדי צורה,, ואז לתת לו להתייבש,,,?????

dili

New member
זו אפשרות אחת...

לעשות דמויות תלת מימדיות... אבל אם את רוצה לעשות משהו שטוח לפי תבנית, את לשה את הדאס לרכך אותו, מרדדת אותו, אם יש לך שבלונות, אז את עושה עם שבלונות..זה בעצם כמו לעשות עוגיות... אם אין שבלונות, אז את מציירת על הדאס עם קיסם או שעוברת מסביב לאיזו דוגמא שהדפסת עם הקיסם כדי ליצור את הדוגמא.

av_i_va

New member
מזל טוב שולינקה!../images/Emo65.gif

דאס זה מסוג החומרים ש... אוהבים מיד - או לא נוגעים בו יותר. יש לי חברה שלא מחליפה את היצירה בדאס בשום חומר אחר. אהבה ממבט ראשון. מכירה?
רידוד: המלצה לקבלת משטח אחיד. לוקחים 2 מקלות בעובי בו את רוצה לקבל את המשטח המרודד. מתחילים לרדד את הדאס וכשמגיעים פחות או יותר לעובי הרצוי, שמים את 2 המקלות בשני צידי הדאס ומרדדים עד שהמערוך "נוסע" על המקלות.

שמחה לבשר,,,

ח ג י ג י ת שאני עם דאס לא עובדת,,,! אוףף, ,ממש לא הולך,, לא נורא,, ראיתי היום דברים מדהימים,, שאנסה לאחז בהם,,,! אם משהיא מעוניינת יש לי חבילה חדשה,,אביא אותה למפגש,,,

av_i_va

New member
לא מרשה../images/Emo123.gif

את תשמרי את החבילה למפגש הבא בכרמיאל ואני מבטיחה שתתאהבי בדאס.

גלית35

New member
ואני גם קניתי שוב דאס ועשיתי ../images/Emo20.gif

מעמד לנרות.ככה כמו שהוא רק פתחתי את העטיפה, הטבעתי בתוכו שלוש נרות קטנים אלו עם הברזל ואני מחכה שיתיבש.

למעלה