קניתי גיטרה

ghahamov

New member
קניתי גיטרה

תמיד רציתי ללמוד לנגן על גיטרה שלשום קניתי גיטרה קלאסית פשוטה (300 שקל כולל נרתיק). וחוברת לימוד פשוטה למתחילים שבקושי יודעים מאיזה כיוון מחזיקים את הגיטרה (כלומר אני). אני מקווה שאתמיד בלימוד ולא אתייאש. לפחות החתולים לא מפחדים מהצליל (אבל הם עדיין לא סגורים על הדבר הגדול הזה). :) נראה לכם שדיוויד מעביר שיעורי נגינה ? :))))

glitter8

New member
תתחדש../images/Emo168.gif

חזק ואמץ, לדעתי אתה יכול להצטרף פה לעוד מישהי שחולמת לנגן גיטרה, אבל אני לא אלשין מי... (X, תגלי לו בעצמך) דיויד לא מלמד גיטרה, למיטב ידיעתי, אולם כשתגיע לרמה ש"תוכל לדבר איתו" בצלילים, אולי הוא יזמין אותך לנגן יחד, כפי שהוא עשה עם עמיר לב, קרן פלס, רונית שחר ואחרים בהצלחה! (וציזהר, לחתולים יש תחביב לנגן בעצמם ולברוח כשהמיתרים פוקעים....מנסיון..)

handlessman

New member
כל דבר בשעתו, הא??

תתחדש!! ועצה שלי - קח מורה, לפחות להתחלה. חפש ב"חוגל" מישהו שמתאים לך מבחינת האזור / מחיר וכו'.

glitter8

New member
ונזכרתי בעוד משהו

ששמעתי פעם את דיויד עונה למישהו ששאל אותו את אותה שאלה, הוא המליץ לשבת מול הדי וי די אים שלו (ויש כבר 3 כאלה) ולהעתיק את האקורדים.. והוא גם ציטט פעם את בנו אדם, דיויד הציע לו ללמד אותו גיטרה, אז הוא ענה לו "אם תלמד אותי, איך אני אלמד?" אז גם אל תפסול את השיטה של ללמוד לבד..

למעלה