קניתי את DONE WITH MIRRORS

Aerosmith2006

New member
קניתי את DONE WITH MIRRORS ../images/Emo13.gif

עוד לא הספקתי לשמוע אותו אבל אני חושבת שאני מכירה את כל השירים, עדיין שמחה שיש לי אותם על דיסק כי אלו שירים שלא מופיעם לי (רובם) בדיסקים. המממ אני חושבת
זו בעיקר קניה להשלמת הדיסקוגרפיה.... אני אחכה עוד חודש + ואולי אקנה גם את Big Ones שנמצא במחיר 40, כמו הדיסק הזה, בדיסק-סנטר
זהו. אם יש לכם חוות דעת אשמח לשמוע :) תמרה

Aerosmith2006

New member
תודה, כבר הספקתי לשמוע....

הוא יוצא דופן שזה ריענון טוב למשל - Big Ones זו באמת תהיה קניה לטובת היצר האספני שבי.... אבל כן, הוא בהחלט דיי נחמד. אפילו לא דיי הוא פשוט נחמד

../images/Emo32.gif נצל"ש

הגעתי לעמוד הראשי של תפוז עם מאמר שרשמתי על הצבא. אתם מוזמנים ליקרוא אותו ולהגיב בבלוג שלי ממש פה

AeroFan

New member
קראתי

מסכים עם מה שכתבת, אני לא מתפלא שהמון אנשים יוצאים על 21 ואני עוד יותר לא מופתע שהפסדנו במלחמה...

AeroTom

New member
תתחדשי!

את דעתי הכללית עליו כיום, אפשר לקרוא בביקורת שכתבתי עליו במאמרים. נראה לי אני באותה הדעה עדיין...

Aerosmith2006

New member
תודה... קראתי את הביקורת שלך....

אני בהחלט מסכימה. הוא אלבום בינוני טוב ומעלה, מה שאני אוהבת בו לפחות זו המקוריות וגם כי אתה לומד ממנו על הלהקה בתקופה הקשה לאחר ההתאחדות ולפניי החזרה הממש גדולה עם Pump. ממש כמו שאתה כתבת: סוג של אלבום נסיוני, הגדרה טובה, מסכימה איתה. בשלב זה של ההכרות שלי עם אירוסמית' אני כנראה הולכת בסדר קניה מאוד נכון (עבורי) כי יוצא שאני קונה דיסקים ואיכשהו מוצאת בכל אחד משהו חדש.... והכוונה היא לא לשיר אחד חדש- פשוט צד נוסף לאירוסמית'. התחלתי עם קנית הליהיטים שבתחילת הדרך פשוט מדביקים אותך בתיסמונת האירוסמית', ולאט לאט עם כל אלבום אני יורדת אל השורשים.
זה כמובן עומד להפסק כשאני אקנה את Big Ones לשם האספנות. בכל אופן - תארת טוב את מהות האלבום, מסכימה בהחלט |סמיילי מסכים עם דבריי סמיילי אחר|

AeroTom

New member
מאחל לך למצוא במהרה את מה שחסר

במיוחד אלו משנות ה-70 שדי קשה למצוא בארץ בימינו.

SaintJohn

New member
תתחדשי לך!../images/Emo65.gif

לדעתי זה אלבום די טוב, אבל הוא לא מהאהובים עליי. Let the Music הוא הכי טוב שם לדעתי, ל-Shame On You יש ריף ענק, היה יכול לצאת מהשיר הזה הרבה יותר אם הם רק היו משקיעים, וכנ"ל גם עם Gypsy Boots, אני מת על הנגינה של ג'ו על הסלייד. Big Ones היה הדיסק השני של אירו שקניתי, אז יש לי סימפתיה לא קטנה אליו. אני ממש אוהב את הביצוע בלייב שם ל-Dude, ואני מאוד אוהב את הסדר של השירים, הם ממשיכים אחד את השני בצורה ממש טובה.

Aerosmith2006

New member
כן...בכל אלבום אפשר למצוא חיבור קל.

אין אלבום לא נחוץ. אין אלבום מיותר לדעתי, אפילו לא החדש - בהבט כללי הוא כן אבל אם חושבים על זה, כולם חלק מהאוסף אז אני אומרת Welcome to the gang

למעלה