קניתי את סימס מג'יק!

רז89

New member
קניתי את סימס מג'יק!

יותר נכון אבא שלי קנה לי....
עכשיו עם המקורי בטח לא יהיו לי בעיות כמו עם הצרוב המעפן הזה. אגב, הגעתי בסופרסטאר ל-5 כוכבים איזה מגניב זה אבל רשום בחוברת של הסופרסטאר שאחרי שיהיו לי 5 כוכבים אני אקבל משרת אבל אין לי דבר כזה יש לי את האפשרות להזמין באטלר אבל זה יש גם בלי שיהיו לי 5 כוכבים. אז מה עושים בשביל לקבל את הבאטלר ומה עושים עכשיו עם ה-5 כוכבים האלה? אין לי הרבה מה לעשות. עוד שאלה: מישהו יודע איך נפטרים מהילד המעצבן הזה שמסתובב סביבי כל הזמן (המעריץ) אני אומרת לו ללכת אבל הוא לא מוכן.

תמשיכי

תמשיכי לעבוד תעשי דברים מגניבים.... ובקשר למעריך אם את קונה משרת אז הוא כל הזמן יסלק אותו

בקשר למשרת

הם התכוונו בספרון, שזה אופנתי שלמפורסמים יש משרת! הם התכוונו שיהיה לכם משרת כי ככה כל המפורסמים עושים. ובקשר למעריץ, אין מה לעשות - הוא בא לדאון טאון, ויקיישן איילנד (לפעמים!), אולד טאון - וסטודיו טאון כמובן. ודרך אגב - אם יש לך גם סופרסטאר וגם עושים קסמים, תוכל לקחת את הפרחים שהמעריץ משאיר לך ולהכין מזה שיקוי להיות מפורסם! קראתי על זה בצ'אט של מאקסיס

רז89

New member
ואללה?

אני אנסה עם הפרחים. אבל מה שמים? רק פרחים?

double O S

New member
למי שרוצה לקנות את מייקין מגי'ק

היום היה לי סיור בת"א והיינו בבניין האופרה הישן אז יש שם את מייקין מגי'ק בנוסף לכל הסימסים האחרים

למעלה