קניתי את לזוז תגידו לי מזל טוב . עכשיו יש לי חומר מקומי ולזוז
I idanri New member 4/7/05 #2 וואלה?אמרת שתקנה ובסוף קנית סחה אחי,מזל טוב! קיבלת בתוך הקופסא של הדיסק מדבקה של הילד המשתין? עכשיו רק חסר לך את המכונה.........
וואלה?אמרת שתקנה ובסוף קנית סחה אחי,מזל טוב! קיבלת בתוך הקופסא של הדיסק מדבקה של הילד המשתין? עכשיו רק חסר לך את המכונה.........
‡ ‡ Levo ‡ New member 5/7/05 #5 המדבקה על הגיטרה נדבקה במהירות מתוך אושר לא יצא משו + איכות חרטה כמו אצל אמיר בן עמי
F FunkyGiraffe New member 5/7/05 #10 תגיד שניה מאיפה אתה? זה די חשוב אני מחפש להקים הרכב שלפחות בהתחלה שלו יעשה קאברים לדגנחש ואחר כך נראה וגיטריסט ובסיסט חסרים לי רק להתחיל להריץ את העסק
תגיד שניה מאיפה אתה? זה די חשוב אני מחפש להקים הרכב שלפחות בהתחלה שלו יעשה קאברים לדגנחש ואחר כך נראה וגיטריסט ובסיסט חסרים לי רק להתחיל להריץ את העסק
F FunkyGiraffe New member 5/7/05 #12 פספוס אתה יש לי בדיוק 2 גיטריסטים שאני רוצה להרכב שניהם מבאר שבע ושניהם Pאנקיסטים
‡ ‡ Levo ‡ New member 5/7/05 #15 נצל"ש אם כבר דיברנו כאן על הרכבים . יש כאן חבר'ה מאר שבע שמעוניינים לעשות הרכב למוזיקה משו כמו הדג נחש ? אני גיטריסט .
נצל"ש אם כבר דיברנו כאן על הרכבים . יש כאן חבר'ה מאר שבע שמעוניינים לעשות הרכב למוזיקה משו כמו הדג נחש ? אני גיטריסט .