קניתי את ה-BT דונגל

ת ב נ

New member
קניתי את ה-BT דונגל

עשיתי כל מה שצריך עם דיסק ההתקנה ויש PAIRING ביניהם אבל אני לא מצליח לעשות אקטיב סינק דרך ה-BT וגם אינני מצליח לגלוש דרך הנייד.מה עושים?

AYELET1

New member
אם הנייד שלך הוא אורנג'

צלצל *663 למוקד הדאטה שלהם, והןם ידריכו טאותך אם סלקום- גם להם מוקד משלהם, ברר בשרות לקוחות מה המספר אקטיב סינק - הבט בהודעות אלו

ת ב נ

New member
כשכתבתי נייד הכוונה היתה ל-PPC

כלומר אינני מצליח לגלוש ולא לסנכרן דרך ה-BT.אך יש זיהוי וכשאני מנסה לדוגמא ליצור קשר ביניהם יש בקשה,אני מאשר ב-PPC אך במחשב הוא ממשיך לחפש את ה-PORT או הקישור,מה עושים.

AYELET1

New member
הגדרת את אותה יציאת COM באקטיב

סינק וגם במחשב? כי יש כמה שלבי זיהוי גם הכנסת מספר כלשהו זהה בפוקט ובפאלם גם הגדרת ה-COM PAIR וכו'

ת ב נ

New member
כן עשיתי זאת

שוב אני חוזר המחשב שולח בקשה אני מאשר לו דרך ה PPC אך המחשב כאילו ממשיך לחפש וכשאני נכנס למאפיינים של ה-BT ב-PPC אני רואה שיש תקשורת אך זה לא עובד ואין סנכרון,הגלגל הירוק של האקטיבסינק שמראה על תקשורת במחשב מסתובב אך אין תוצאות.

ron20

New member
נסה לשנות com-ים ...

ברגע שיש תקשורת בין המחשב לפוקט ... זה המכשול היחיד... שחק עם ה com-ים - כמובן שהם חייבים ליות זהים ב BT וב AS.

ת ב נ

New member
הקטע הוא שה-PC משנה את ה-COM

הוא כאילו סורק את כולם וכשהוא מגיע ל-COM 5 לדוגמא אז ה-PPC מצפצף ושואל אם לאשר,אני אומר לו שכן אך עדיין בסיום הסריקה הזו יש הודה שלא אותר החיבור ביניהם.אני אובד עצות ,מה עושים.כל הפנטזיה שלי על לגלוש ב-PPC כשאני במיטה או שמישהו אחר משתמש ב-PC נגוזה.

ron20

New member
אל תתייאש ../images/Emo26.gif ...

את הקצאת ה com-ים בצע לפני הסנכרון, בדוק האם יש לך במחשב התקנים אחרים שתופשים את ה com. זה רק מזכיר כמה החיים היו קשים לפני עידן ה USB ... נסה להעזר גם בפרומים שקשורים ל PC, אולי תמיכה טכנית, חלונות, חומרה ותוכנה ... מה שאתה צריך זה com פנוי שתוכל לשייך ל ActiveSync ול serial ב BT ... (מציע לך לשאול שאלה כללית על התקני com ולא כיצד לחבר פוקט ב BT , זו סוגיה של חלונות) וכמובן שאל תוותר על הפנטזיה ... זה יסתר בסוף... אם לא תקבל תשובות, נראה מה הלאה ...

ron20

New member
../images/Emo26.gif

ה BT הוא אכן USB ואין צורך ב com בכדי להתחבר ל PC. אבל, ההתחברות עצמה אינה מאפשרת סנכרון ... בכדי להסתנכרן יש להתחבר ל ActiveSync ואת זה עושים באמצעות חיבור סיראלי (פנימי).

ת ב נ

New member
אני גם כן לא מבין את עניין ה-COM

הרי את הדונגל חיברתי דרך ה-USB אז למה צריך COM.הדונגל הוא BT כלומר החיבור צריך להיות וירטואלי.דבר נוסף שלא מובן לי ,למה כשאני מנסה לגלוש אני מקבל הודעה שהוא מנסה להתקשר ואז מודיע לי שלא ניתן,וכשאני מנסה להתקין מאפיינים למודם כביכול אין כל אופציה גלישה דרך המחשב,אלא הוא מבקש כביכול מספר טלפון,DIAL UP.מה עושים האם יש מישהו שיודע לפתור את הבעיות האלו?

למעלה