קניתי את החדש...

Carlo Cest Moi

New member
קניתי את החדש...

וכמה דברים... * הדבר הראשון ששמתי לב אליו היו אלו הצלילים ההודו-אתניים שחוזרים בכמה שירים (מה שהחליף את המפוחית של אז) האם זה משקף את סטטוס השאנטי שבו היא נמצאת עכשיו? יחד עם הלוק השמח והארוס החדש? * עברתי קצת על הדפים האחרונים כאן, למה את לא מזכירים את Knees Of My Bees? לפי דעתי זה הדבר המתוק ביותר באלבום. * למרות ש 8ES הוא השיר שיש לו הפוטנציאל הכי גדול להצליח בתור סינגל ולהרים את המכירות השל האלבום אני דווקא הייתי בוחר ב- Not All Me כי בכל זאת, קשה להתפשר על איכות.

אני אמרתי ת'דעה שלי

להוציא עכשיו באירופה את excuses וסימולטנית בארה"ב את eight easy. אחרי כמה חודשים להחליף... ולבסוף את doth I protest too much

Rוית

New member
../images/Emo45.gif

אני גם בעד להוציא את EXUSES ואת 8ES.. הפיבוריטים שלי....

dilan angel

New member
../images/Emo45.gifצודק...

גם אני הייתי בוחרת להוציא את Not All Me כסינגל
אבל לא כל קהל המאזינים יתחבר לשיר לדעתי.. אז עדיף לה להוציאת את 8ES.

Lotzifer

New member
אני ממש לא אוהבת אותו...

הוא בין השירים הכי פחות אהובים עלי בדיסק....

Rוית

New member
אהה.. אוקי ועדין - למה?

סתם כי מעניינות אותי הדעות הספצפיות שלכם על השירים...

Lotzifer

New member
תאמת, אין לי מושג למה....

זה קצת מהכל.... הלחן קצת מעצבן, המילים קצת מעצבנות.... פשוט לא שיר מהסגנון שאני אוהבת.....

נראה לי הכי טוב שהיא תוציא את

8ES ו-EXCUSES, לא דווקא בגלל שהם הכי טובים פשוט כי יתקבלו הכי טוב, נראה לי אנשים בהחלט מסוגלים להתחבר אליהם. במיוחד מי שמחפש משהו מ"אלאניס" אלה הכי דומים - היום בדיוק הקשבתי לדיסק עם חברה שלי, מעריצה מושבעת של אלאניס עוד לפני, שפשוט לא יכולה לסבול את הדיסק (זה לא אלאניס, יותר מדי פופ, בלהה בלהה) ובשני אלה היא אמרה (=משקף דעתם של רבים שחושבים כמוה אני מניחה, שמצפים סגנון דומה יותר למה שהכירו מאלאניס), ששוב רואים "משהו" מאלאניס - לא דווקא נשמעים כמו לגמרי שירי פופ. ו- not all me כסינגל?? לא יודעת, נראה לי הוא השיר הכי פחות מתאים לזה. אולי כי הוא גם השיר הכי פחות אהוב עלי בדיסק..

Rוית

New member
אז זהו-

שהקטע ש"אנשים יכולים להתחבר לשירים" לא נראה לי הכי נכון.. זה יותר "מעריצים של אלאניס יכולים להתחבר לשירים האלו".. אנשים, לא מעריצים כמונו, שהם מתפקדים כמאזיני רדיו, הם יותר בכיוון הפופ, שזה מה שהולך היום, ולא הרוק האהוב של אלאניס...

לא נראה לי... מי שרוצה להקשיב לפופ

יש כל כך הרבה... בעצם.. מהכל יש הרבה... אז.. אממ... אין לי מה להגיד

Rוית

New member
זה בדיוק הקטע

האוזן של מאזין הגלגל"צי הממוצע (אם נקרא לזה ככה) תשתלב יותר לשירים כמו NOT ALL ME ו OUT IS THROUGH... כאילו היי,אני איתך, גם אני בעד 8esay steps וExcuses.. נראה כבר מה יהיה.. (אני חייבת לציין שלרשום הודעה עם השמות מילים המלאים זה מעייף! עיברי אנגלי, אנגלי עברי..
)

s u z i e

New member
לדעתי-

אם מדברים על שירים עם פוטנציאל להצליח- out is through קליט ומתאים לטחינה חוזרת ונשנית ברדיו. הוא בהחלט נעים לאוזן אבל לא מהפייבוריטים שלי..

gggrrr

New member
פופ אבל לא מאלאניס

פופ מוכר-כן,גם רוק. מאלאניס יקבלו יותר שירים כמו ees או exc אפילו oit אבל הקהל רגיל לזמרת רוק נשי אישי והוא לא ממש יקבל שירי פופ עיין ערך jewel שהוציאה דיסק פופ כולל שידרוג לכוסית שווה עד שווה מממממממממממאאאאאאאאאאוד ובכל זאת אף אחד לא השתין לכיוון הדיסק ועכשיו היא חוזרת לפולק

למעלה