קניתי! את הדיסק של....

אני לא רוצה צרוב, אני רוצה לקנות

מקורי.
יותר שווה. אבל תודה לך.

Musta Susi

New member
אם תקני מקורי תרשי לי להעתיק ממך../images/Emo35.gif

(אני רוצה שכל החיבורים של הרצועות ישמעו חלק)

Blade Of Fire

New member
*גם אני מתלהב ממשו חדש*

אתמול הייתי בעולמות וראיתי בדוכן תמים בכניסה לאשכול הפיס גוש שחור שהתברר כחולצות באיכות מעולה בחצי מחיר מתומר... שאני אפספס? מה פתאום!! זה מה שיצא---->

Blade Of Fire

New member
אה כן.. סליחה

יצאתי מנקודת הנחה שכולם גיקים כמוני ויודעים מה זה עולמות... עולמות זה כנס מד"ב ופנטזיה השלישי (או השני) בגודלו בארץ שמשלב את ארבעת אגודות המד"ב והפנטזיה ( שגרירות סנידייל בישראל, סטארבייס 972, אגודת טולקים הישראלית והאגדוה הראשית למד"ב ופנטזיה בישראל) וכולל הרצאות, הקרנות של פרקים, דיונים ושאר דברים שגיקים-פריקים אוהבים להתעסק בו ולזיין עליוו את השכל... בקיצור-הרבה אנשים כמוני

McBlack

New member
חחחח אגודת טולקין הישראלית....

ראיתי שציינו אות(כ?)ם בתרגום של שר"ה, מצטערת, אבל זה ממש ממש מצחיק אותי ואת אח שלי

Blade Of Fire

New member
דיברו על זה באחד הפאנלים!

יו"R אגודת הטולקינאים אמר שאכן הם עזרו בתרגום הסרט *הראשון* כי הם חשבו שרוב הסרט הוא אכן טוב והם רצו שהסרט ייצא נאמן למקור ועזרו בתרגום.... בסרט השני הם עזרו קצת ובסרט השלישי מרוב שהוא היה גרוע (אני מסכים.. יש אולי 3 סצנות שהן טובות) הם לא הסכימו לעזור.... וכן... זה הם... אני לא שייך לאף אחת מהאגודות.. לא צריך עוד דואר זבל באימייל או בתיבת הדואר שלי...

DanieLushka

New member
אני יודעת מה זה

במקרה היום הייתי שם, וגם הלכנו לאשכול הפיס.. עם כמה אנשים מגיימר (אל תשאלו למה.. ) אלוהים ישמור אנשים מכורים לאנימות, וזה מפחיד ))): הם התחילו לקרוא ספרי פורנו- אנימה, זה היה מפחיד למדי. אבל בתכלס הם היו חמודים, והיה סבבהD:

למעלה