קניתי את האנפלגד איזה שיר אתם הכי אוהבים ממנו?
H HuRLeY GiRLY New member 12/11/02 #1 קניתי את האנפלגד ../images/Emo6.gif איזה שיר אתם הכי אוהבים ממנו?
J j u n k New member 12/11/02 #2 תתחדשי.. השירים האהובים עליי מתוכו no pressure over cappuccino joining u i was hoping
R Rוית New member 12/11/02 #3 אכן תתחדש../images/Emo70.gif שלי האהוב ביותר הוא ללא ספק no pressure over cappuccino. כמו כן את Head Over Feet, King of Pain וyour house שלצערי בכלל לא בדיסק (נו זה עדין מהאנפלגד )
אכן תתחדש../images/Emo70.gif שלי האהוב ביותר הוא ללא ספק no pressure over cappuccino. כמו כן את Head Over Feet, King of Pain וyour house שלצערי בכלל לא בדיסק (נו זה עדין מהאנפלגד )
H HuRLeY GiRLY New member 12/11/02 #5 בלאט... שכחתי לרשום עוד משהו קניתי אותו בחנות בדיזינגוף ב40 ש"ח ונחשו מה?! ראיתי את JLP (שקניתי אותו ב89 ש"ח) באותה חנות ב50!!!! החנות הזאת מצויינת... כל הדיסקים שם במבצעים.
בלאט... שכחתי לרשום עוד משהו קניתי אותו בחנות בדיזינגוף ב40 ש"ח ונחשו מה?! ראיתי את JLP (שקניתי אותו ב89 ש"ח) באותה חנות ב50!!!! החנות הזאת מצויינת... כל הדיסקים שם במבצעים.
נ נריה פי New member 12/11/02 #6 אני הכי אוהבת את Goining you ואת- I was hoping.... תתחדשי ותהני ממנו כמה שיותר.
N nearly headless nick New member 13/11/02 #8 תתחדשי...../images/Emo153.gif השיר הכי אהוב עליי... baba למרות שאני לא בטוח שהוא מופיע בדיסק, היא שרה אותו בהופעה חיה שלה של אנפלאגד, ואני נדלקתי על הגירסה הזאת, פשוט מהמם... אתם לא חושבים?
תתחדשי...../images/Emo153.gif השיר הכי אהוב עליי... baba למרות שאני לא בטוח שהוא מופיע בדיסק, היא שרה אותו בהופעה חיה שלה של אנפלאגד, ואני נדלקתי על הגירסה הזאת, פשוט מהמם... אתם לא חושבים?
ע ע מ י ת ב ת 1 New member 13/11/02 #9 כמה זמן לא כתבתי פה!!!!! האנפלאגד הוא דיסק שלא מפסיק להתנגן אצלי הכי אני אוהבת את this r the.. הוא מדהיםםםםם)
כמה זמן לא כתבתי פה!!!!! האנפלאגד הוא דיסק שלא מפסיק להתנגן אצלי הכי אני אוהבת את this r the.. הוא מדהיםםםםם)
ע ע מ י ת ב ת 1 New member 13/11/02 #10 תיקון../images/Emo26.gif השיר הוא these r the thoughts פשוט העייפות