קניתי איזה משהו

Marty McFly

New member
קניתי איזה משהו

איזה שני ספרים באנגלית... אולי אתם מכירים... Quidditch through the ages Fantastic beasts & where to find them סתם, בטוח אתם מכירים... לפחות הוותיקים, לעומת החדשים המעצבנים... ואני אקרא אותם ברגע שיהיה לי זמן... סוף סוף קניתי אותם!! וכמובן, שראיתי המון מוצרים של הארי, בשלל צבעיהם, צורותיהם, שימושיהם ותנוחותיהם... וזה כל כך מגניב! אני מרגיש מהופנט כל פעם שאני רואה דברים כאלה...
דניאל

LuNaTiC

New member
התחדש!!

אחלה של דבר... הממ.. אתם חושבים שאפשר להתייחס גם לסקול בוקס בתור חלק מהקטע של "יש לנו ספר, בואו נעשה ממנו תעשיה"? למרות שהכסף הוא לצדקה, ולמרות שהם נכתבו על ידי רולינג, ולמרות ולמרות ולמרות... מה אתם חושבים??..

Mentos

New member
זה ממש ממש ממש אבל ממש לא מסחור!!

ראשית כל (כמה שזה נשמע פלצני!!): הכסף של הסקול בוקס הולך לקומיק רליף וזה אחלה.. שנית (כנ"ל): רולניג כתבה אותם אז אין סיכוי שזה יהיה משהו מפגר כמו היומנים ושות´... Ment
s

יש לי את חיות הפלא...

ואני צריכה לתרגם חלק ממנו לעבודה שאני עושה (לא באנגלית, בגיאוגרפיה) חבל שהם לא יוצאים כבר בעברית הם בכלל היו אמורים לצאת בעברית בחנוכה לא? שדונים בבריטניה, אחלה נושא לעבודה. פרק ארבע בפיק בדרך... תתכוננו... אור

וונקי

New member
אני עוד לא קראתי אף אחד

מי ספרים אני רוצה לקנות את ספרים אבל אני לא מוצאת את ספרים וזה נורא מעצבן אותי

אני לא עושה עבודה על הספר

אני צריכה להשתמש בו לעבודה. זו עבודה על תרבויות במקומות בעולם ואני עושה על אנגליה ואמונה בשדונים... אני צריכה גם קצת חומר על שדונים וג´יי קיי... מה לעשות, מבינה בשדונים... פרק ארבע... השיבה... אור

LuNaTiC

New member
באמת ספר חמוד!!!

וגם נורא מעניין... *נסקלת* (מזמן לא נסקלתי..) זה פשוט.. מעשיר! כן, זה מה שזה... את הקווידיץ´ עוד לא קראתי...

תיקתקית

New member
לפי זכרוני

בתחילת שנה אמרו לי שיתרגמו אותם לעברית והם יצאוו בחנוכה...

*קליאו*

New member
הם נחמדים... בלה בלה בלה

שמעמם לי! גמרתי את הפאנפיק הרביעי שלי היום (15 פרקים) ואתם לא קראתם אפילו את הראשון! איזה סתומה אני! מאיה (אני לא!!!!!)

דניאל היקר) NOT(!!!

אני חדשה ואני כן יודעת את זה!!!!!!!!! ולי כבר מפני שנה היה אותם!!!! (קניתי ממישהו שקנה באנגליה) אאז תפסיק לרדת על החדשים בדברים שאתה לא יודע!!!!! מיכל העורכת דין של החדשים (סתם)

דניאל : (נא לקרוא זה מאוד חשוב!)

אני מצרפת את התקנון למי שחושב שעברנו על חוק אז הנה תבדקו (גם אני קראתי ובדקתי) מיכל העורכת דין של החדשים (סתם)

למעלה