קניתי אותו

Lifes Music

New member
קניתי אותו

הייתי היום ברחובות וקניתי את "משקאות חריפים" שאמור לצאת יום שישי!1 יש לי אותו........60 ש"ח בטאוור רקורדס

../images/Emo39.gif מאגניב לך../images/Emo8.gif

אחלה דיסקקקקקק
[למרות שעדיין לא קניתי אבל מכירה שירים...
]

אני לא בטוחה שזה כל כך חוקי..

וחוץ מזה, ממחר גם את יכולה לקנות את הדיסק.. (כמה אני שונאת לצאת הזונה)

שפוצה

New member
אוי תעשי לי טובההההה

מה זה אפילו לסרוק עטיפה של דיסק זה לא חוקי?!?!!? כאילו מה קורה איתכם אנשים.... אני מבינה את זה שאתם נגד צריבה אבל זה כבר אבסורד כל הקטע הזה מה את שוטרת? בנאדם רוצה לראות עטיפה-בא לו לסרוק אותה אז אסור לו???כי "את לא חושבת שזה חוקי" מצטערת שזה יצא ככה בתוקפנות אבל אני קוראת פה את ההודעות ונדהמת...

היא לא ביקשה את העטיפה

היא ביקשה את החוברת.. את העטיפה היא יכולה למצוא באתר של שייגעצ,וזה סבבה.. אבל חוברת שלמה? זה כבר מוציא את כל הרעיון בלקנות את הדיסק-בואו נסרוק חוברות ונוריד רק את השירים שאנחנו אוהבים...

yafit8rock

New member
העטיפה....

את העטיפה את יכולה למצוא בפורום הרשמי של שייגעצ בהיידפארק תחת הכותרת "הביקורת שלי לדיסק..." תהנו :)

../images/Emo39.gif חחח...אנשים...קצת לא הבנתם...

קודם כל...תודה, אני יודעת שיש את העטיפה בפורום של שייגעצ כי אני חברה בפורום הזה. דבר שני... מה הלחץ
באאארור שאני אקנה ת'דיסק...אבל יקח לי קצת זמן...[BTW-גם בפורום של שייגעצ כתבתי את זה] וסתם בא לי לראות את התמונות... ו...לזאת שאמרה שזה לא חוקי...לא יצאת זונה...זה בסדר.. אנ'לא יודעת אם זה חוקי או לא.. אבל חפיףף.. גלו'ש.

יש הופעה של שייגעצ

מחר(יום שבת) במרינה בהרצליה, בחינם, בשעה 5 בצהריים..אנשים תבואו..

למעלה