קנינו ארון

קנינו ארון

קיבלנו תלושים - הרבה לא ניתן לעשוטת איתם הארון באייס עלה 1090 ש"ח הם לא הסכימו לקחת יותר מ500 ש"ח בתלושים אז את השאר שילמנו בכסף וביתרת התלושים אני מתלבטת חלק מהתשלום על LCD לחדר השינה או סירי בישול? בגדים לא משתלם - לא ניתן לרכוש מבצעים בתלושים - חבל לי לשלם 360 ש"ח על חולצה שאני יכולה לרכוש ב80 ש"ח רק בשביל לשלם בתלושים בתחלס אם תקראו את ההגבלות והסייגים - יותר אי אפשר לרכוש משהו איתם מאשר להיפך

ר ע נ נ ה

New member
הייתי קונה LCD

בגלל שסירים את יכולה לקבל מתנה LCD אף אחד לא יקנה לך....

ר ע נ נ ה

New member
אגב קניות

קניתי בשבוע שעבר ב"תפוז" בגדים לליהי ולאלון. 10 פריטים עלו לי 150 ש"ח. הבגדים נראים באיכות סבירה וגם מבחינת היופי בסדר.ככה זה שמובטלים, בשילב אני עושה רק וויש כדי לראות מה אני לא קונה.

לא אוהבת את הסחורה של תפוז

רכשתי שם מספר פריטים לנעה ונתנאל יצאו סמרטוטים אחרי כביסה אחת רכשתי בקני ברמת גן בבן גוריון לפני כשנתיים מספר פריטים שיצאו מוצלחים מאוד באשדוד רכשתי בפוזה 2 חולצות לנעה + 2 חולצות לנתנאל + 2 חליפות לנתנאל + תחתונים לשניהם עלה לי 200 ש"ח אבל איכות הרבה יותר טובה בגוניור רכשתי לנעה 3 חליפות + שתי חולצות לבעלי + חולצה לנתנאל + 2 כריות עלה לי בסביבות 220 ש"ח

דינהלה1

New member
אוהבת מאוד את הסחורה של ג'וניור

220 שח' לכל כך הרבה פרטים נשמע שהמחירים ממש טובים ונראה לי עשית עסקה טובה כי האיכות שלהם טובה.גם את קני את אוהבת אם כי קצת פחות. למותגים אני מתקרבת רק בסוף עונה, אגב יש בגולף בגדי תינוקות ב20 שח' לפריט אם המבצע עוד לא ניגמר.

גם הארון שלנו הוא של דובלה

לידע כללי - המפעל הוא באיזור התעשיה של אשדוד - הלכנו לשם כדי להתרשם - בגלל המבצעים שיש באייס יוצא שם יותר יקר כאשר בדרך כלל המחירים שם הם 15% פחות

ורד כ

New member
אני עשיתי את הטעות

וקניתי בגדים לילדים ב H&O וכשיצאתי המומה מהסכום שיצא על כלום שננתי לעצמי "זה לא רק נראה יקר, זה ב א מ ת יקר!!!!

למעלה