קניית ppc

קניית ppc

שלום, שוב אותה בעיה שאני קורא כאן לרוב. מחר חברתי נוסעת להונג קונג ואני חייב להחליט. להלן רשימה של דגמים אך אנני יודע כלל מה טוב ומה לא טוב. כל מה שאני יודע זה מה אני צריך. 1. יומן שמסתכרן הייטב עם הoutlook 2. חיבור לאינטרנט (עבור מיילים) 3. לא צריך סרטים 4. לא צריך gps 5. לא צריך משחקים 6. אולי קצת מוזיקה ותמונות. המכשיר עיסקי מאוד חשוב - אני צריך הרבה מקום לקבצים. לא גדולים, מסמכים, אבל הרבה מאוד. הרשימה ipaq 2790 2490 2790 ipaq rx 5710 rx4240 rx 5940 loox n 590 asus a 636 asus 639 וגם משהו אמר לי ש dell הכי אמינים. אמינות מאוד חשובה לי, ויכולת תגובה. תודה מראש, ארתור

BravoMan

Active member
רשימה מוזרה במקצת.

אז ככה: קודם הדגשים לגבי קניה בחו"ל: א) הכי חשוב שמערכת ההפעלה (ROM) תהיה באנגלית ולא בשום שפה אחרת או שלא תוכל להתקין עברית. ב) בדוק לגבי אחריות בין לאומית. לHP בטוח יש, לגבי ASUS כדאי לברר מול היבואן RONLIGHT ולגבי LOOX אין לי מושג. באשר לצרכיך הם בעצם גינריים לחלוטין וכל אחד מהמכשירים יתאים במספר הסתייגויות: לכל המכשירים חוץ מASUS 639 יש אותה כמות זכרון אבל ניתן להרחיב אותה עם כרטיס עד 4GB. בASUS 639 יש כרטיס מובנה של 1GB כך שאולי זה יתרון בשבילך. לגבי אינטרנט: האם אתה רוצה להיות תמיד מחובר? אם התשובה היא כן אז אולי כדאי שתחשוב בכיוון מכשיר משוב טלפון - יותר יקר אבל זה באמת מכשיר 'עסקי' (אני ממש לא מבין למה התכוונתה במושג הזה). כל המכשירים ברשימה די דומים כך שאם המחיר אינו שיקול הייתי הולך על ה639 היות ואולי בעתיד כן תרצה GPS.

AYELET1

New member
האמת שגם אני נותרתי ללא מילים

מהרשימה... הדרישות שלך מועטות אבל הבאת מכשירים יקרים. ולא, דל אינם הכי אמינים. באופן אישי יש לי נסיון מצויין עם HP האסוסים גם נראים טוב. השאלה אם יש לך טלפון עם גישה לאינטרנט, שאז ניתן לגשת עם רוב המכשירים שמנית דרך בלוטוס' או בעזרת ווי פי. בקשר למכשיר משולב טלפון- הם יקרים ולרובם מסך פצפון. יש מי שזה יפריע לו.

תודה ועוד

אז ראשית תודה רבה על האינפורמציה. שנית, הרשימתי היא של הדיוט גמור זאת אולי הסיבה שנראתה לכן/ם מוזרה במיקצת. משולב טלפון אינו רלוונטי כיוון שגודל המסך מאוד חשוב (אני אמור להציג מסמכים לאנשים ולקרא מהמחשב) ומלבד זאת נראה לי ששילוב זה יקשה עלי כיוון שתוך כדי שיחה אני מוציא נתונים מהמחשב או כותב אינפורמציה שניתנת לי בטלפון. GPS לא יהיה רלוונטי עבורי גם בעתיד (בעשר שנים האחרונות שטיילתי או הזדקקתי למשהו בסיגנון היה בירח דבש שלי, ומלבד שתמיד הסתדרתי עם מפות נייר רגילות זה לא מה שמעניין אותי או נחוץ לי). טלפון עם גישה לאינטרנט אני חושב שיש לי אבל אני לא בטוח לא גלשתי בעזרת הטלפון מעולם והאמת לא ידעתי שאפשר.הסתכלתי עכשיו וראיתי שיש פונקציה של הורדות ואם אני מבין נכון אז זה אומר שאפשר.מההודעה אני מבין שאני צריך טלפון שמאפשר זאת ואני חשבתי שמה שצריך זה רק wi fi . את הרשימה לקחתי מאתרי מכירות מבלי להבין אני רק יודע שיש זיכרון ומהירות מעבד וכפי שאמרתי אמצעי wi fi לגלישה באינטרנט. אשמח לתיקונים והבהרות.

wisniak

New member
איילת, מה זה "דל לא הכי אמינים"?

בתור בעליו הגאה של מכשיר דל שני, מעניינת אותי ההצהרה הזאת.....

AYELET1

New member
הם אינם *הכי* אמינים מכולם

יש עוד אמינים מעבר לזה אני זוכרת שב-AXIM 30 לפחות , היתה בעיה עם קונקטור שברירי ולא, לא התכוונתי לפגוע בבייבי

wisniak

New member
רב סרן שמועתי??

אין שום בעיית אמינות אינהרנטית במכשירים אלה, לא אמיתית ולא מדומה. לא לשכוח שהם מיוצרים ע"י חברת HTC. בתחילת הדרך היו בעיות שדרשו עדכון ROM, כמו עם כל מכשיר חדש. לא זתם נחשבים מכשירי ה- X51 מהנמכרים ביותר בעולם, במיוחד מבין אלה שאינם כוללים מצלמה. ניתן לראות זאת במגוון אתרי פוקט בחו"ל שעוסקים בתחום (נניח INFOSYNCWORLD).

BravoMan

Active member
הבהרה לגבי WIFI:

WIFI הינה רשת אלחוטית. אם מכשירך תומך בזה תוכל לגלוש בכל מקום בו יש רשת כזו שפתוחה בשבילך ומחוברת לאינטרנט ללא צורך בציוד נוסף. הבעיה היא שאין יותר מידי מקומות (לפחות בארץ) בהם קיים מה שנקרא "HOTSPOT" כלומר נקודת גישה ציבורית. באיקר אוניברסיטאות ומספר בתי קפה. את הטלפון אתה צריך רק אם ברצונך לגלוש מכל מקום ללא תלות בתשתית WIFI. בדוק במדריך למשתמש אם הטלפון שלך מסוגל לשמש כ"מודם BT". BT הוא אותו סטנדרט שמשמש לאוזניה עלחוטית אז אם הטלפון שלך לא תומך בזה שכך מכל העניין. כל פלפון בימינו מסוגל לגשת לאינטרנט בצורה זו או אחרת אבל תצתרך גם חבילת גלישה מהספק שלך.

תודה ועוד

אז כאמור תודה רבה אני מבין שאני אסתפק ב wi fi מתוך תיקווה שאני מסתובב באיזורי חיבור כאלה. אני לא צריך כל שעה לבדוק/לשלוח מייל. אבל יש לי שאלה, האם עם המכשיר הנבחר (והנכון/המתאים) אני קורא את המיילים שיש לי בoutlook בבית האם המכשיר שלי משמש כסניף של המחשב הנייח שלי? (אם זה רלוונטי אני מחובר לבזק)

BravoMan

Active member
מה כוונתך "סניף"?

מיילים בפוקט עובדים באחת משלוש דרכים: 1) עבודה מול EXCHANGE. כאן הOUTLOOK בפוקט מתפקד בדיוק כמו השולחני ואפילו אין צורך בחיבור למחשב השולחני. כמובן שבזק לא מספקת שרת EXCHANGE (לפחות ללקוחות ביתיים) כך שזה לא רלוונטי לגביך. 2) סנכרון מול OUTLOOK במחשב. במקרה זה הOTLOOK בפוקט מכיל את כל אותם הנתונים כמו השולחני אך אין אפשרות שלוח ישר ממנו או לקבל ישר אליו אלה צריך להתחבר למחשב השולחני לצורך סנכרון. לא ניתן לעשות זאת דרך האינטרנט. 3) כCLIENT של POP3 \ IMAP. עם שרות הדואר שלך תומך בPOP3 תוכל להגדיר את הOUTLOOK בפוקט כמו שהגרתה את השולחני והוא יתקשר ישירות עם תיבת הדואר שלך כשיש לו גישה לאינטרנט. שים לב שצריך לסמן את האופציה "השאר עותק על השרת" אחרת כל דואר שיורד לפוקט לא יגיע למחשב השולחני.

שוב תודה ועוד

תודה על תשובתך המפורטת, נראה לי שמה שאני צריך זה אופציה מספר 3 בתשובתך. אבל בנתיים טלפון מהונג קונג שאומר שהמחיר עבור ה hp 4240 היא 1300 ש"ח. אכזבה גדולה, המחיר לא אטרקטיבי גם ביקרים יותר המחיר לא אטרקטיבי. אין מילים לתאר את האכזבה שלי כנראה שאצתרך להסתפק במשהו בעל אפשריות נמוכות בארץ.

למעלה