קניית PPC

• פותח הנושא ssmu
  • פורסם בתאריך

ssmu

New member
קניית PPC

יש לי תקציב של עד 2000 ש"ח ואני מתלבט איזה מכשיר לקנות השימושים יהיו: אנשי קשר, מיילים, יומן, Notes, וורד/אקסל, WIFI, BT, מוסיקה, משחקים, סרטים תודה מראש

mikeoreli

New member
Dell Axim X30 חלש עם WIFI.

זה עולה בארץ טיפה יותר מ2000 ש"ח ולא כולל עברית אבל זה המכשיר שהכי מתאים לדרישות שלך והכי זול. אם תקנה את המכשיר בארה"ב, תוכל לקנות את הגרסה המתקדמת שלו ועברית וישאר לך עוד כסף, אך בלי אחריות בארץ, לשיקולך.

ssmu

New member
HP

היתי אולי מעדיף משהו של HP בגלל באחריות שלפי דעתי די משמעותי כמה יכולה לעלות עברית

ssmu

New member
קנית PPC

יכול להיות שתהיה לי אפשרות לקנייה בארה"ב מה האופציות שלי כרגע

2cookie

New member
חלש הוא לא../images/Emo3.gif

בכל מקרה, מבחינת אחריות גם ככה HP שולחים לחו"ל ולוקחים סכומי עתק על תיקונים, כך שגם את הדל אפשר...

mikeoreli

New member
כאשר יש..

דל אקסים X30 חזק, אז יש גם דל אקסים X30 חלש. חלש, חזק אלו מילים יחסיות, אל תתפס לשטויות.

ssmu

New member
עוד שאלות בבקשה

אני מבין שעל האחריות של HP אי אפשר לסמוך הרבה??? אז אפשר ללכת בבטחה על Dell x30 ? מישהו יודע כמה עולה תוכנת עברית???

mikeoreli

New member
ועוד משהו...

אם התקלה היא חלק מהאחריות לא לוקחים כלום. לעומת זאת, אם הדל שלך חס וחלילה יתקלקל, אתה תצטרך לשלוח אותו על חשבונך לארה"ב וששם יטפלו בו, וחוץ מזה אתה צריך שם איש קשר כי דל לא מסכימים לשלוח מכשירים מחוץ לארה"ב. בHP, למרות שהמכשיר נרכש במדינה אחרת, HP ישראל שולחת את המכשיר על חשבונה לטיפולים במעבדה הקרובה (שזה בהולנד אם אני זוכר טוב) וכל הקשר שלך הוא עם HP ישראל ולא HP העולמית.

mikeoreli

New member
אין כזה

הסיבה ככל הנראה היא פשוטה. דל החליטה להשקיע בביצועים של המכשיר ואכן למכשירים שלה ביצועים מאוד גבוהים. לעומת זאת HP החליטה להשקיע יותר בזמן סוללה וזיכרון. אני לא ראיתי את שני המכשירים האלה עובדים מול העיניים אך לדעתי הביצועים של הHP מספקים. אני אתן דוגמא פשוטה - מצד אחד מצויין שה4705 מאוד מהיר, אך במבחנים שנערכו ראו שבמבחני הגרפיקה הוא פשוט על הפנים. לכן השאלה היא - עד כמה המספרים של מבחני הביצועים מתורגמים למה שנעשה בשטח ?

AYELET1

New member
|חלש הוא לא....

נזעק קוקי להגן על הקרובים של הגור שלו

ssmu

New member
בבקשה המשך שאלות???

האם זה נכון שכאשר יצא ה- X50 של דל ה- X30 מוכרז כ EOL?? כמה עולה ה-X50? איזה אחריות יש למכשירי דל? והאם האחריות של HP צריכה להיות שיקול נכבד בהחלטה על קניית PPC??

למעלה