קניית PPC.

avivdv

New member
קניית PPC.

ערב טוב
הגעתי להתחלטה שאני קונה PPC. תקציב - לא יותר מ-4000
מה אתם ממליצים
..

avivdv

New member
דווקא ראיתי את

Mio 339.. הוא מצא-חן בעיניי
מה אתם אומרים

2cookie

New member
לך עליו!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

וקנה SD בנפח 512 מגה עם העודף, או מצלמה דיגיטלית נורמאלית

mikeoreli

New member
מה הצרכים ?

כדי לקבוע איזה מכשיר לקנות אתה צריך לקבוע שני דברים : 1. תקציב שכבר קבעת - 4000 ש"ח שזה הרבה מאוד (מנוחים של היום) 2. צרכים - לשם מה אתה צריך מכשיר כזה ? (סתם לדוגמא, אולי מתאים לך לפ-טופ) 3. האם יש באפשרותך לרכוש בחו"ל.

avivdv

New member
אז ככה..

1. אני לא כל-כך מתמצא במחירים של PPC. 2. ניידות, MP3.. לפטופ
לא נראה לי. 3. לא

ranzz

New member
בנוגע לצרכים שלך

MP3? בסדר... נגיד שאי אפשר לקנות CD MP3 + FM ב350 שקל. מה זאת אומרת ניידות? ניידות של המידע ללקוחות שלך, לוחות זמנים, מחירונים, (הבנתם את הנקודה)... אם אתה תלמיד בחט"ב או תיכון הייתי ממליץ שבמקום לקנות את הגאדג'ט הכי יקר בחנות (4000 ש"ח זה המון כסף) תקנה משהו שיתאים לך, כלומר לקנות PPC ולקנות מקלדת מתקפלת וכך תוכל להפיק את המיטב ממחשב כף היד. כמובן שהקטע של החלפת מחברות במקלדת זה אישי ולא תמיד אפשרי, אבל אם כבר פוזה אז עד הסוף.

mikeoreli

New member
?????

אם מדובר במערכת שעות אז להשקיע אפילו 100 ש"ח זה הרבה מאוד. השאלה היא, לשם מה אתה צריך מכשיר כזה ? בשביל MP3 תקנה נגן MP3. בשביל לשחק קנה Game Boy Advanced SP או משהו אחר. בשביל מאמרים וטבלאות גדולים, קנה לפ-טופ. אם אתה רוצה מחשב קטן שאתה יכול להכניס לכיס קנה פוקט פיסי, רק שתדע שבגלל הגודל יש הרבה חסרונות בגלל גודל המסך הקטן. צורת הכנסת המידע די לא נוחה אם מדובר בכתיבה רבה (סיכום שיעור לדוגמא) אלא אם כן מדובר במקלדת חיצונית, אך אני לא שמעתי על מישהו שהצליח לכתוב עברית עם מקלדת חיצונית (ודרך אגב, בהשוואה למקלדת רגילה , גם זה לא ממש נוח). לדעתי, זה בזבוז של כסף אם אתה רוצה לקנות מכשיר בשביל ה"מגניבות". תקנה לפי הצרכים שלך, אם אתה לא צריך אל תקנה, יש מלא דברים אחרים שאתה יכול לקנות בסכום הזה. לגבי מקלת לפוקט פיסי, האם מישהו הצליח לכתוב בעברית בפוקט פיסי באמצעות מקלדת חיצונית ? אם כן, אז איך. איזו מקלדת, איזה סוג עברית, איזה דרייבר, עם איזה פוקט פיסי ?

ranzz

New member
צודק, לא חשבתי על העברית בכלל

והבעת את הנקודה שלי בנוגע לכמה מיותרת הרכישה הזאת.

federbar

New member
להנדי יש מקלדת התומכת

בעברית שלPDAC . רק שהיא יקרה מאוד - כ900 ש"ח.

ranzz

New member
HANDY ייצרו אותה? עשו משהו

בשביל שתפעל עם PDAC? ממש ממש לא נראה לי. מה שאומר שאפשר להשיג אותה במקומות אחרים והניחוש שלי הוא שזה יהיה ב50% מהמחיר הזה. תוכל למצוא את הדגם או לפחות שם החברה?

mikeoreli

New member
מחירים בהנדי

יקרים בכמעט פי 2 ממחיר המוצרים בחנויות יקרות בארה"ב. למה ? כי יש "מס הנדי" – אתה קונה בהנדי ומשלם על זה מס. חוץ מאותו מגן מסך מפורסם, אני לא חושב שיש מוצר אחד שמחירו לא שערורייתי יחסית לארה"ב ואל תשכחו שאין מכס. בכל מקרה, אני מצטרף לבקשתו של רן לקבל את פרטי הדגם של המקלדת.

federbar

New member
הבהרה... את הדרייבר למקלדת..

פיתח תומר אייזנר שהוא איש הנדי (ברשותו אתר אינטרנט בנושא הPPC שכבר מזמן לא קיבל עידכונים) ולכן המקום היחיד בו ניתן השיג את המקלדת כולל הדרייבר הוא בהנדי. למיטב זכרוני אין להם מקלדת לדגמי ה**19 . המקלדת, כאמור, עובדת בעברית רק על זו של PDAC.

למעלה