קניית LG מIvory ?!

• פותח הנושא 2AA
  • פורסם בתאריך

2AA

New member
קניית LG מIvory ?!

רוצה לקנות נייד LG LG E500-S.AP4DE 15.4 מאייבורי בגלל שהמחיר ייחסית לשוק ממש זול אבל כל הסיפורים על אייבורי קצת מפחידים. השאלה היא האם LG מגיע אחיהם מהיבואן בארץ בלי הקומבינות שהם מבצעים כמו בMSI ולא סחורה סוג ג כמו במקרה של HP, האם מישהו קנה מהם LG ויכול להגיד האם הכל תקין, אני לא צריך מהם שירות כך שזה לא מעניין אותי הייחס שלהם ללקוח רק לדעת שאני מקבל נייד LG כמו בכל מקום אחר ולא משהו אחר?! תודה לעונים.

Jan22

New member
בכמה מציעים לך אותו?

תסתכל בדף הזה של הפורום (או בהבא) ,שרשור של DOROTHY GALE.אתה תקבל אינדיקציה מצויינת!

2AA

New member
כן ראיתי גן ביצעתי חיפוש בפורום על אייבורי

כך שאני מודע לעניין של שירות באייבורי וגם כמה שנים אני כבר שומע אותם סיפורים על אייבורי כך שזה לא חדש, אבל המחיר עדיין ייחסית לשוק משתלם 5490ש"ח והשירות לא מעניין אותי כל עוד אני מקבל מוצר כמו בכל מקום,זאת גם הכוונה לקנות משהו כדי שלא ניצתרך את השירות בעתיד.

kobi 23

New member
מה ההבדל בין המחירים ?

אתה יודע מה,אני רק בשביל לא להיכנס לאפסנאות הזו שמום מה קוראים לה אייבורי. הייתי משלם יותר,בוא ונגיד שיהיו לך בעיות עם המחשב כבר בימים הראשונים (ויש לא מעט מקרים כאלה) אתה תלך לשירות או לחנות ? בוודאי שלחנות,אם תלך לאייבוקרפ חבל על הזמן שלך. ובכלל,למה לך הכאב ראש של לבדוק אותם בשבע עיניים כמו למשל לבדוק אם נונתים לך את המחשב הנכון,אם הוא ארוז בקופסה חתוומה וכו'

Y. Welis

New member
אם השירות הוא של ח.י. והם ערבים לנייד

והוא מגיע מקופסה כשהסוללה עדיין בחוץ, אז הסיכון נמוך, כי אייבורי כאן רק מתווכים בינך ליבואן.

kobi 23

New member
עזוב אותך

אני מעדיף מתווכים אחרים שמדובר על מוצרים כ"כ יקרים ורגישים אם היה מדובר פה במוצר זול כמו כבל או דיסקים לצריבה ניחא (האמת שגם את זה לא הייתי קונה שם)

למעלה