קניית IPOD

dagfish

New member
קניית IPOD

כבר זמן רב אני חושב על קניית IPOD ובשבוע הבא אני טס לגרמניה וחשבתי אולי לקנות שם IPOD. שאלתי היא האם יש למישהו מידע בקשר למחירים של איפודים בגרמניה? האם בכלל אתם ממליצים על קניה בחו"ל ובפרט בגרמניה?

LinkTree

New member
ככה

מחירים אני לא יודע אבל אני יודע שידע נתנים שרות לכל IPOD שתקנה - אתה צריך להצתייד בקבלה אבל זה הכל. אם יותר זול אז למה לא?

weird dust

New member
אין בדיוטי פרי

לא מומלץ לך לקנות באירופה ובגרמניה בפרט אם אתה רוצה לשלם מס בארץ בעיקרון אם לא זה יותר זול אבל לא בצורה משמעותית לחלוטין עדיף לפי דעתי לקנות באוסטריה תיכנס לאתר אפל הגרמני ותבחר את גרמניה ולא אוסטריה בסטור.

dagfish

New member
איזה מס?

אם אני קונה בגרמניה ומוציא אותו מהאריזה ושם אותו עלי אתה רוצה להגיד לי שאני משלם עליו מס? אני יכול להגיד שבאתי איתו מהארץ...

TheRealDeal

New member
זו גם דרך ../images/Emo9.gif

אבל ת'אמת, לא נראה לי שיהיה שם זול יותר... במיוחד כשהיורו מרקיע שחקים (בגרמניה יש יורו נכון?)

weird dust

New member
כמו כל ישראלי ../images/Emo6.gif

בעיקרון אתה חייב לשלם 33 אחוז מס מכס. אתה יכול לנסות להחביא או להגיד באתי איתו מהארץ אבל זה כבר למצפונך ולעבירת החוק הפרטי שלך אני מרגיש שאני חייב לספר לך שיש עליו 33 אחוז מס

dagfish

New member
בדקתי עכשיו

נכנסתי לאתר של אפל ובגרמניה המחיר הוא 329 יורו שזה 1905 ש"ח..לעומת המחיר בארה"ב שהוא 299 דולר שזה יוצא 1304 ש"ח...איזה באסה כנראה אני כבר לא יקנה בגרמניה...לפחות לא ב"אפל-סטור"... ובקשר למס נראה לי הוא תלוי גם במחיר של המוצר שעליו מדובר..נראה לי המינימום הוא 200 או 300 דולר, ומעל המחיר הזה המס תקף.

weird dust

New member
מעל 200 דולר יש צורך בתשלום מס

ובמקרה של האי פודים זה 33 אחוז מס במרה וניתפסים יש קנסות די כבדים.

Shai Masala

New member
ת'אמת שאי אפשר כל כך

לתפוס אייפוד שנקנה בחו"ל אף אחד לא יכול להוכיח מתי קנית אותו ואיפה... כל מה שצריך זה להוציא אותו מהקופסא ואת האביזרים לשים בשקית

dagfish

New member
אם אני יקנה

שבמצב הנוכחי זה לא כל כך נראה לי..התכוונתי לשים אותו עלי וממש להשתמש בו..גם בשביל להעביר את זמן הטיסה..לא נראה לי שאם הנגן היה עלי עם האוזניות באוזניים אז מישהו יבוא אלי בטענות וידרוש הסברים. נ.ב אני יודע שהפורום הזה מיועד ספציפית לאיפוד, אבל רציתי לדעת האם מישהו התנסה פעם עם הנגן של קריאייטיב..הזן-טאצ'

weird dust

New member
קצת קשה למצוא מחשב אם אין לך משפחה

או חברים בדרך לארץ שיספקו לך גישה לאי טונז תוכנה אחרת או בכלל מחשב

weird dust

New member
אני יכול לת הוכחה

אם במקרה אני יראה קבלה בתוך החיפוש המעצבן שלהם זה יכול להוכיח שקניתם בחול ומה המחיר. ויש עוד דרך שאני לא בטוח בה ולכן אני לא יכתוב. בקיצור למי שרוצה להיסתכן סבבה מי שלא אז לא.

dagfish

New member
אני הולך לשהות שם

אצל משפחה 11 יום... אבל זה לא משנה.. המחיר שם יקר ב600 שקל מאמריקה...טוב נקווה שהסיילים של הקריסמיס יורידו את המחירים קצת.

weird dust

New member
באמריקה יש הנחה של 30 דולר

ובכל מקרה אם אתה לא תגיע לאמריקה עדיף שתיקנה שם מאשר לארץ.

dagfish

New member
אוקי סבבה

תודה על העזרה חברים..נקווה שעוד שבועיים אני כבר יהיה עם איפוד ביד ואוזניות באוזניים
מקסימום אני אבקש ממישהו להביא לי מאמריקה.

למעלה