קניית iPhone

Salem

New member
קניית iPhone

היי, אני מניח שזאת שאלה חוזרת, אבל ניסיתי לחפש בפורום ובטאגליינס ולא מצאתי תשובה... אני טס לניו-יורק, האם יש שם אפשרות לרכוש iPhone 3Gs ללא התחייבות / סימפרי? תודה.

CPUBOOM2

New member
תשובה

ראשית השאלה הזאת נשאלת כל כך הרבה שאין סיכוי לא למצוא תשובה . שנית -לא ניתן לקנות אייפון ללא התחייבות בארה"ב . ישנם מספר מקומות שמוכרים בהם אבל לי אישית אין מושג . אל חברת אפל ו-AT&T אין למה להכנס .אצלם זה רק בהתחייבות .

Salem

New member
חיפשתי לא מצאתי..

בכל מקרה, האם אתם מכירים חנויות פרטיות כמו בישראל שמוכרים?

LinkTree

New member
לא מכיר אבל

אם אתה בניו יורק בכל חנויות האלקטרוניקה של הישראלית תצמא מישהו ישראלי שיוכל לעזור לך חשוב לזכור שאייפון מארהב אינו SIM FREE והפריצה שלו לסים של ישראל נעשת בתוכנה ( מה שמחייב לפרוץ את המכשיר ולאבד אחריות עליו ) בנוסף כל עידכון של האייטוינס נועל שוב את האייפון ומצריך פריצה חדשה (ניתן לומר לאייטיונס שלא רוצים לעדכן - כל עוד זוכרים לומר לו את זה) עוד מלא פרטים על קניית אייפון בחול תמצא בבלוג שלי (קישור בחתימה)

Salem

New member
השאלה אם זה משתלם

בסוף אני מניח שכולם פורצים אותו (בישראל). זאת כזאת טרחה לעדכן אותו מדי פעם עם פירצה חדשה וכו'? סה"כ בא לי iPhone. אני לא יודע אם כדאי לי לחכות להפצה פה... כי סביר להניח שאני ארצה לעשות לו Jailbreak כדי להתקין עוד תוכנות
וגם ככה אני אאבד אחריות... לא?

LinkTree

New member
לא חובה

אם קונים אייפוד סים פריי (כמו למשל מאיטליה) לא צריך לפרוץ אותו - העיברית ברמה לא רעה אני עובד עם האייפון שלי לא פרוץ כבר קרוב לשבועיים - סבבה לגמרי

Salem

New member
אבל צריך להיות באיטליה ../images/Emo8.gif

לצערי אני בארה"ב... (או לשמחתי?) יש פריצה תוכנתית לiPhone או שצריך טורבו?

AYELET1

New member
לא צמריך טורבו. יש פריצה תוכניתית

שלפחות כיום עובדת טוב

eyePhonist

New member
שאלה ../images/Emo26.gif

למה צריך בכל זאת לפרוץ אייפון Sim Free על מנת להוריד תוכנות? נשאל אחרת: אם אני נכנס בארה"ב לחנות Apple, מוציא מזוודה עמוסה בכסף וקונה את האייפון הכי חדש - Sim Free, ללא כל התחייבות לשום ספק סלולרי, ללא טורבו-סים, ללא נעילה וכו' - עדיין אני לא אוכל להוריד אף תוכנה ללא פריצה? לי אישית אין בעייה עם לפרוץ כשצריך ( הודות למישהי שעזרהלי רבות בכך
). השאלה היא, אם אני אלך לחנות פה בארץ למשל, וארכוש במעל 5000 ש"ח אייפון 3Gs Sim Free פתוח, לא תוכנתי וכו' וכו'........ עדיין הוא יצטרך פריצה להורדת תכנים?

AYELET1

New member
אינך צריך פריצה (אם מכשירך SF) כל עוד

אתה מוריד מה-App Store. הבעיה מתחילה ברגע שאתה מעוניין בתוכנה שג'ובס ירום הודו ומעמדו ויחד איתו אפל כולה, לא אישרו אותה והיא נמצאת ב-CYDIA. או אז אתה בבעיה...

eyePhonist

New member
הבנתי...

זאת אומרת שגם המכשיר הפתוח ביותר בעולם (ללא פריצה) ושנקנה בחנות המרכזית ביותר של Apple, ממש מתחת לביתו של ג'ובס, ושהוא עצמו מכר לי את המכשיר והדפיס לי את הקבלה על המחיר האסטרונומי - גם אז, המכשיר יצטרך פריצה בשביל לעבוד עם Cydia.....
ועם כל זה אני מת על האייפון שלי

eyePhonist

New member
אגב, אני מת לדעת...

אם לג'ובס עצמו יש אייפון, ואם כן - האם הוא פרוץ או לא....

AYELET1

New member
נו די כבר עם השאלות שהתשובה להן ברורה....

ברורררררר שהוא פרוץ
אחרת איך 'תה חושב הוא שם SBSettings וגם מעביר רינגטונים שלא ירדו מאייטיונס???!!!

eyePhonist

New member
שקוף

הרי הוא חייב לדעת את מצב הסוללה המדוייק באחוזים! במעמדו הוא לא יכול להסתפק בתמונת הסוללה...

eyePhonist

New member
האמת שיש מצב שהוא רץ

לקנות בימים אלה את האנדרואיד החדש!

רענן 25

New member
My battery עושה את זה גם בלי פריצה

זה עולה דולר. ויש גם אחת חינמית שמראה מצב הסוללה באחוזים, ההבדל בינהם הוא רק באיכות הגימור הגרפי

AYELET1

New member
אבל SBSSETTINGS איננה רק לחיווי סוללה

אלא הרבה יותר מזה.

רענן 25

New member
לא חובה כדי להוריד תוכנות

לא חובה כדי לעבוד בעברית כן חובה כדי להשתמש בו ברשתות הסלולר המקומיות. אבל גם זה עוד מעט יישתנה. אם יש לך סבלנות לכל הדחיות שלהם.

למעלה