קניית DVD

aerynsun

New member
קניית DVD

אני רוצה לקנות חלק מהעונה התשיעית. יש את הDVD הזה שאני רוצה לקנות כאן מישהו מכיר עוד אתרים עם מחירים זולים יותר? תודה

Dark Storm

New member
אני הייתי מחכה ל BOX SET מסודר

גם נראה לי יוצא יותר זול מלקנות את כל החלקים בנפרד וגם יש Special Features אבל אם בכל זאת, תבדוק באמזון וכדו' אני לא בדקתי לגבי מה שאתה מחפש אבל לפעמים יש מציאות

aerynsun

New member
אני לא מתכוונת לקנות את כל העונה

התשיעית , רק הפרקים החביבים עלי.

Nogmor

New member
אני גם דיי מאמין,

שברגע שיסיימו את העונה העשירית, בטח יוציאו איזה מגה סופר לארג' חבילה של כל העונות ביחד במחיר שווה.

sprqy

New member
למה - מה עם עונה 11?

לא תיהיה?

kinspirit

New member
די, הגיע הזמן לצאת לגמלאות

אפילו המעריצים כבר עייפים
אבל ברצינות, עכשיו שסטארגייט היא לא מה שהיא הייתה פעם (מה לעשות, ככה זה), ושיש את אטלנטיס שמשתפרת מפרק לפרק, אני חושבת שבאמת עונה עשירית זה מספיק מכובד בשבילם לתלות את המדים (חוץ מקפיצות להופעות אורח באטלנטיס כמובן).

kinspirit

New member
אלא אם כן כמובן

יחזירו לנו את ג'ק אוניל למשרה למלאה

sprqy

New member
../images/Emo45.gifהלוואי!

זה רשמי שאין עונה 11? בדיוק בגלל הסיבה הזאת שזה מרגיש כמו סדרה חדשה הייתי חושב שהם דווקא ימשיכו עם זה, לא? מסכים בהחלט שזו לא הסטארגייט שגדלנו לאהוב אבל כמו שאמרתי זה באמת מרגיש כמו משהו אחר וחדש כמו ספינאוף טוב לסדרה אהובה ואולי עוד נלמד לאהוב אותה על מה שהיא ולא מה שהיא הייתה...

aerynsun

New member
זה בהחלט ספינאוף

אני לא חושבת שזה רשמי שאין עונה 11. ואני כל כך שמחה שאוניל חוזר...יחזיר קצת נשימה לסידרה

aerynsun

New member
מצאתי מקום שיש בו

את כל האופציות לקניה. זה האתר http://d560784.u34.uk.assimilatedservers.net/sg1/ ואם אתה לוחץ על התמונה של הDVD מצד שמאל יפתח לך חלון חדש עם כל האפשריות. אתר מדהים דרך אגב. אני חושבת שזה האתר הרישמי.

Nogmor

New member
המממ נראה לי זה

אתר שאפשר להגיע אליו רק דרך הדיוידי שלה תוכניות או משהו.. נראה כזה, כאילו הסתירו אותו אי-שם. (וגם אי אפשר לגשת לחלק מהאזור שם בלי שיהיה לך את הדיוידי של העונה התשיעית.) חמוד!

למעלה