קניית תרמיל

קניית תרמיל

ראשית, אני אציין שאני לא מטייל "כבד". כלומר, כמו שאני רואה את עצמי, אני לא הולך לטרקים באפלאצ'ים או בניו זילנד, אלא בעיקר טיולים (ציוד על הגב, כמובן) של עד שבוע בארץ, וכמובן גם את שביל ישראל בהזדמנות הראשונה שתתאפשר לי. כלומר, כמו שאתם יכולים להבין, אני לא מחפש את התרמיל שעולה 2500 ש"ח, אלא תרמיל נוח שיתאים לי, לכן החלטתי לבדוק דגמים של טטונקה, וכנראה אני אקנה את ה-crest בנפח 70L. הנקודה היא שעכשיו מישהו הציע לי בדיוק את התרמיל הזה, שאני אקנה אותו ממנו במחיר די קורץ: 550 ש"ח (הוא אמר שהתרמיל במצב חדש), ואני נורא מתלבט. מצד אחד אני לא רוצה לקנות תרמיל ולגלות בו דפקים קשים, מצד שני, המחיר באמת אחלה (מחיר של תרמיל חדש כזה נע סביב 900-1000 ש"ח). בקיצור, השאלה שלי היא האם כדאי ללכת על היד שנייה, ואם כן, אז איזה פרטים כדאי לי לבדוק במיוחד לפני שאני קונה את התרמיל (מעבר לנוחות שלו על הגב)? תודה רבה, וסליחה על החפירה.

jeshu

New member
אני לא רואה הבדל גדול בין תרמיל לצורך טיול של שבוע ציוד על הגב בישראל לאומת האפלאצ'ים או נ"ז... סתם משהו שאמרת ורציתי לציין. בנוגע לתיק - הייתי מסתכל על שלמות מערכת הגב,על מוטות האלומיניום של מערכת הגב עם הם לא התעקמו ועל הבד שהוא עדין אטום למים ולא נורא משופשף.

pako27

New member
אתה תחליט

על קנית מוצר יד שניה רק אתה יכול להחליט....זה ענין אישי, לא
וזה בדיוק הדילמה כפי שהצגת...חדש זה על פי השימוש שלך בלבד ויש שניה זה דורש בדיקה ולקחת בחשבון שהתרמיל עבד וטופל בלי לדעת במדויק... זה חלק מענין פסיכולוגי כלכלי, לא

pako27

New member
רגע אחד ..שכחתי

סתכל בזה...נראה לי שבתוספת קטנטנה אולי תוכל לקבל חדש...

1. הקישור שהוספת

לא נפתח אצלי כמו שצריך. מהי אותה תוספת קטנטנה שעליה אתה מדבר? אני חבר במועדון לקוחות של שלו, אם זה רלוונטי... 2. באופן כללי, מה דעתך על tatonka crest? 3. אם אני בכל זאת בוחר לקנות יד שנייה, אלו נקודות תורפה בתרמיל עליי לבדוק במיוחד? אילו פרטים בתרמיל כדאי לבחון ביתר תשומת לב?

pako27

New member
הקישור הוא

למבצעי סוף השנה לחברי הפורום ...דפדף קצת ותמצא... אני אישית אוהב שהציוד שלי הוא אישי... קשה להתצביע על משהו מדויק אבל אם בכול זאת אז: בדוק את האריגים בחלק הפנימי שצפוי הDWR לא התקלף,שהחלק התחתון לא השתפשף מגרירה על הקרקע. תפרים במיוחד ברצועות הההידוק והכותפות השונות, רוכסנים. סה"כ זה תרמיל טוב ואמין, קל משקל ובמחיר סביר מאוד. אין בו הרבה אופציות של תאי צד שאני אישית אוהב,קשירה חיצונית,כיסוי גשם אינטגרלי ויעודו למשקל בינוני. שווה את מחיר המדף. בתור חבר במועדון שלנו וחבר בפורום אשמח לעזור לך.אבל איך נתתי לך רמז וכול השאר אתה יכול לעשות דרך טלפון החנות. הפורום הוא לא מקום מכירה.

למעלה