קניית תרמיל בזול

קניית תרמיל בזול

שלום לכולם,

אני מחפשת תרמיל לטיול בגודל של 40-45 ליטר.
אבל בכל חנות בארץ המחירים מאוד גבוהים לי, לכן התחלתי לחפש גם באתרי יד שנייה למיניהם. הבעיה שלי היא שכל תרמיל חייבים למדוד ולכן נראה לי קצת לא ריאלי להתחיל להסתובב בארץ אחרי כל מי שמוכר תרמיל בגודל הזה, מה גם שאין הרבה כאלה. (הרוב מוכרים 60 ליטר ומעלה).

לכן שאלתי היא אליכם - האם אתם מכירים דרך זולה לקניית תרמילים, למשל למדוד תרמיל באחת החנויות בארץ ואז להזמין מחו"ל? זה נראה לי מצד אחד הגיוני, הרי ממה שראיתי המחירים באמת זולים בחו"ל, מצד שני אני לא יודעת כמה מכס לוקחים, בנוסף למשלוח האם זה יוצא משתלם..
אז אם מישהו מכיר אתר טוב במיוחד ו/או יודע מה הפרוצדורה בדיוק, אשמח לשמוע.
תודה וחג שמח,
רוני
נ.ב אני יודעת שהדרך הכי טובה היא מכר/קרוב משפחה שמגיע לארץ. לצערי יש לי אחד כזה, שמגיע יום אחרי שאני טסה

jeshu

New member
תרמיל הוא אישי כמו נעליים ולכן רצוי למדוד. לאן את טסה? אם את טסה דרך ארה"ב, אז את יכולה לקנות שם.

טסה למזרח, דרך תאילנד

אהיה גם בתאילנד כשבועיים.
בכל מקרה נראה לי עדיף לקנות את התרמיל לפני הטיול, כי לא בא לי לבזבז זמן סתם על חיפושים ומדידות כשאני אמורה לטייל..

sailor

New member
אם את יודעת מה את רוצה ואיך לבדוק

בבנגקוק תוכלי לקנות תרמיל טוב ברבע מחיר מאשר בארץ או אף פחות.
בשביל ההפרש העצום שוה להקדיש שם יום לקניה.

sailor

New member
יש חנויות ציוד - יקרות

יקרה מאד, כמו בארץ ויותר יש בסיאם דיסקברי, בצ'יט לום יש מחלקה גדולה במחירים יותר סבירים ובסילום יש הרבה, אבל בשוקים יש חיקויים מעולים וגם מקוריים במחירים מצחיקים.

jeshu

New member
איזה שווקים? תן לה מיקום מדוייק יותר בנגקוק עיר גדולה ולך תמצא למה התכוונת.

sailor

New member
בצ'טוצ'ק יש כמה "רחובות" של ציוד

ברחוב קאו סאן וסביבתו יש המון חנויות, ראיתי עוד, לא זוכר בדיוק איפה.
זה טוב למי שיכול להתעלם מה"מותג" שיש (אולי מזויף) ולבדוק חומר, תפרים, אבזמים, רוכסנים כדי לדעת מה באמת התרמיל שוה.

T o m c o

Member
מנהל
אם אני זוכר נכון, אני ראיתי גם בצ'יינה טאון כל מני חנויות של תיקים, איכותיים יותר ואיכותיים פחות.
יש גם בפראטונם אני חושב, לא בטוח..

pako27

New member
קניית תרמיל בתאילנד?

בחנויות ציוד ברחבי תאילנד, תרמיל מקורי, יעלה בפחות או יותר כמו בארץ (הפרש של 10%-20% תלוי בפירמה ואת זה ניתן לקבל בהנחה בארץ בחנויות מסוימות).
לגבי "זיוף", "חיקוי" וכו'. לדעתי, זה לא שווה את הכסף...במרבית המסע ניתן להסתדר עם תרמיל "חיילים". במידה ומתוכנן מסעות בשטח אז בהחלט תחשבי על השקעה במוצר נוח ואמין.

תרמיל רוכשים לפי הצרכים ובהתאמה למבנה הגוף והתחושה האישית ולא רק על פי, מחיר.

sailor

New member
מי שמסתכל על במבנה, תפרים חומר

יכול לקנות שם זול ב-20% או פחות מהמחיר בארץ.
אפשר למדוד שם עם משקל, לכוון לפי הגוף, יש להם סבלנות ויעזרו לקונה.

אני קניתי משהו חסר שם תוצרת סין שכזה

בחנות טיולים בתל אביב, והוא היה לא פחות נוח מהתרמיל הממותג של בעלי

למעלה