קניית שקט מדומה.

קניית שקט מדומה.

ראש אמן אומר אי אפשר לנצח את הטירור. ראש השב'כ אומר כן אפשר לנצח את הטירור. ראש השב'כ אמר לפני חודשיים נכשלנו בהקניית בטחון לאזרחי ישראל מפני הטירור. ראש אמן לפני מספר חודשים אסור להתנתק זה פרס לטירור,צריך להכנס ולעצור את הטירור מתוך השטח שלהם. מבולבלים? אולי אתם. אני לא. אני פשוט מתבייש להודות שאני אזרח של מדינה מובסת ונכנעת שאין בינה לבין המדינה שהייתה לפני שלושים וארבעים שנה שום קצה של דימיון. הבה נבחן את המצב לאשורו. פובליציסטים שמאלנים וימנים מזוייפים ופוליטיקאים אומרים תראו מה קרה בלבנון,רק נסוגנו והגליל פורח ואין קטיושות ולכן נסיגה היא צורך השעה,היא מדיניות שפוייה. ואני שואל האם השקט בצפון הוא שקט לדורות? האם השקט הזה אינו שקט מדומה? האם 30.000 קני ארטילריה ועוד 10.000 טילים בעלי ראשי נפץ מתקדמים ממיטב התעשיה האסיאתית אינם מאזן אימה וכוח הרתעה של אירגון טירור החזבאללה כלפי ישראל? הרי זה ברור שזה שקט מדומה וכמו האמרה המפורסמת שאקדח במערכה הראשונה יורה במערכה האחרונה זה הרי ברור שהנשק הזה לא יושב לו שם סתם בשביל הפאן. מדיניותו המטורפת של המגלומן ברק שאמר שהסכם אוסלו הוא הסכם גרוע כמו גבינה שוויצרית מחוררת כשהיה רמטכ"ל סלל את הדרך והיווה קונספט איסטרטגי של ממשלות ישראל הבאות אחריו. ללמדך שמדיניות ישראל היא להקיף את עצמה בקווי 67 לאורך 80% מהגבולות שלנו במעגל ראשון של אירגוני טירור חמושים ומצויידים עד אימה בנשק התקפי כשבמעגל השני מדינות כמו מצרים סוריה איראן וסעודיה נותנות את הצידוק המוסרי התשתית והדחיפה לפיינל האחרון קרי המערכה האחרונה להשמדת ישראל. זה ברור היום שלחזבאללה אין שום רצון להקצין את המצב הבטחוני עד לנסיגת ישראל מרצועת עזה ומיהודה ושומרון על מנת לבסס את אש'פ כאירגון טירור מודל החזבאללה חמש דקות מכפר סבא וישובי השרון חמש דקות משדרות וישובי הנגב המערבי ורבע שעה מאשקלון מצוייד במיטב הנשק ההתקפי בדרך לג'יהאד הגדול ביום שיבוא והוא חיסול ישראל עיי מתקפה מתואמת של אירגוני הטירור כולל צבאות ערב. הרעל שמחלחל המשטר הרקוב שלנו בכיכובם של הימין המזוייף והשמאל המטורף שניתן לפתור את בעיית הטירור ולהגיע לשלום עיי נסיגה ועקירת יהודים הוא השקט המדומה.הוא יוצר תחושה עכשוית של בטחון אבל בטווח הרחוק הוא מסכן את מדינת ישראל שבעתיים.

למעלה