קניית ריהוט

קניית ריהוט

העניין הוא כזה- יש בית. אפילו נחמד. אבל אין ריהוט. אין לי את הכוונה להשקיע הרבה, אבל בכל זאת רוצה שיהיה נאה ומזמין וחזייליך.... איקאה זה ברור, יש עוד רשתות באזור אמסטרדם- אמסטלפיין בהן אפשר לקנות ריהוט בסיסי במחירים זולים? או אולי אזור שבו יש הרבה חנויות ריהוט?

Fair game

New member
למה לא אייקאה?

איפה תגורו? אני מכיר רשת זולה אבל אני לא זוכר את השם שלה זה על סגנון אייקאה אני אחפש לך :)

תודה! אני אשמח!

אין לי משהו נגד איקאה, אבל פה (בגרמניה) יש המון רשתות הרבה יותר זולות (ובואו נודה באמת- האיכות אותה איכות- לא משהו....), חשבתי שאולי יש לי עוד אופציות גם בהולנד כדי להשוות מחירים ודגמים.

מלפפiן

New member
קודם כל מזל טוב על הבית,

דבר שני, יש רשת בסגנון של איקאה רק בסקאלה קטנה יותר שנקראת trendhopper, חוצמזה תנסו לבדוק בוילה ארנה, זה קניון של חנויות ריהוט באמסטרדם ליד האצטדיון ארנה, לדעתי יש גם לטרנד הופר סניף בקניון הזה. זהו, זה מה שאני מכירה באיזור שלך, יכול להיות שלאמסטרדמים/אמסטלפיינים יש רעיונות נוספים, באופן כללי אני יכולה להגיד לך שמה שתקני (מבחינת ריהוט) בדרך על הגבול עם הגרמניה ( בעיירות במזרח הולנד) יהיה ברוב המקרים יותר זול...

תודה רבה!

אני אחקור את האופציות

האתר השני זה מין מרכז קניות לריהוט?

באתר זה נראה כמו מרכז הריהוט הישראלי (טוב... הההולנדי...
)

מלפפiן

New member
כן, משהו כזה,

האמת שיש בהרבה ערים "מרכזי ריהוט" כאלה, בדרך כלל זה שדרה/קומפלקס של חנויות ריהוט באויר הפתוח ולא בתוך קניון (משום מה, יש להם משהו נגד קניונים פה, כנראה שבגלל המזג אויר השמשי והנפלא פה 365 ימים בשנה, הם מעדיפים להסתובב ברחוב תחת כיפת השמיים מאשר בקניון מקורה.) בכל מקרה, המילה בהולנדית ל"שדרת ריהוט" כזאת היא - woonboulevard אם תריצי חיפוש בגוגל אז תמצאי את זה בהרבה מקומות בהולנד.

למעלה