קניית רהיטים

amazone

New member
קניית רהיטים

זקוקה לארון - יש לי 2 כונניות מפלסטיק 5 מדפים ממש רחבות - יכולה לשים לונג ולדאוג לסלסלה בשביל ההלבשה התחתונה. וזה ישאיר אותי למצוא פתרון למגרות ולדברים שזקוקים לתלייה. אם אקנה ארון המדפים יכולים להתפנות לדברים אחרים - ספרים וכדומה. כנראה שלא אצטרך יותר מדי - 3 - 5 דלתות וכמה מגרות ועדיף משהו שקל לפרק ולהעביר - במידה ואעבור זה יצטרך לרדת 3 קומות במדרגות ללא מעלית. יש רעיונות לרהיטים? מכירים מקומות שאפשר להרשות אותם?
 

ed99

New member
לא בהכרח.

אם את מחפשת ארון רק לתלייה אז לא נראה לי שאיכות הרהיט לא תעמוד בכך. ארונות אחרים זולים יש בהום סנטר או באייס. מתחיל מ- 1000 ש"ח. מניסיון - כל ארון גם האיכותי אם מפרקים אותו הוא לא יהיה אותו הדבר בפעם השניה לכן אולי בכל זאת כדאי מאיקאה הארונות האלו ב- 500 ש"ח לא מסובכים להרכבה לכן גם לא תהייה בעייה לפרק לעומת ארונות אחרים שאז צריך להזמין נגר כדי לפרק ולהרכיב מחדש, וגם זה עולה כסף!!
 

נועם@בת

New member
בשוק הפשפשים

אין סיבה לקנות חדש אם אפשר לקנות משומש. אם את יודעת להרכיב לבד, תחפשי באתר של יד שתים. אם את זקוקה להרכבה חפשי בחנויות לרהיטים משומשים. אני לא תמצאת בחנויות במרכז, אבל אני מניחה שבדרום העיר מרוכזות עשרות חנויות כאלה. צריך להתמקח קצת, בעיקר על ההובלה וההרכבה. בחיפה בשוק הפשפשים יש כמה חנויות כאלה, גם שם עיקר המחיר זה ההובלה וההרכבה. בתיה
 

yamkachol

New member
שלום לך, נועם@בת ,

אני חיפאי, ולא יודע איך להגיע לשוק הפשפשים. לא יודע איפה הוא בדיוק. אני מגיע באוטובוס. תודה ויום טוב.
 

nickey

New member
אני עשיתי כך:

קניתי בהומסנטר ארון מדפים פלסטיק פתוח, כלומר ללא דלתות+קירות. רק מדפים. הוא שחור, ובד"כ רואים אותו במחסנים וכאלה. מאוד חזק ומספיק, עלה לי 160 ש"ח. עדיף ואף רצוי לקנות רק מתקן תלייה, באיקאה יש בכל מיני מחירים, אני קיבלתי את שלי במתנה אבל אני יודעת שהוא מאיקאה. באיקאה יש גם מתקן כזה מפלסטיק מתקפל עם תאי איחסון, והוא בדיוק בגובה של מתקן התלייה כך שאפשר לשים אותו בצד ולהשתמש בו כמו שידה קטנה ואת שאר השמלות והמעילים בצד השני ונשאר המון מקום.
 
למעלה