קניית קלפים ???

sharonik

New member
קניית קלפים ???

באמזון קלפי טארוט של ריידר עולים 11.70 דולר וקלפי הילד הפנימי 34.5 דולר האם המחיר משתלם? האם יש חשיבות לקניית הקלפים בארץ ? מה המקום הטוב ביותר לקנות בו קלפים ? מחפשת לרכוש גם "פנימאלים" ... האם יש כמה סוגים ? היכן רוכשים? אני כרגע לומדת בכוחות עצמי בעזרת שני ספרים של שרמן-בורק ואילנה הראל האם יש המלצות על עוד ספרים טובים במיוחד בתחום של "הילד הפנימי" ? המון שאלות ..... תודה

בוקר אור

המחיר מאוד משתלם אבל יש צורך באמת לבדוק את עלות המשלוח (אם משתלם אני מוכנה להזמין ביחד את קלפי הילד הפנימי) אני לא חושבת שיש משמעות היכן קונים את הקלפים. אני באופן אישי קונה אצל אריה קלפים - הוא יבואן עם מחירים טובים. פנימאלים יש רק אחד ואפשר לקנות בכל מקום - חנות מיסטיקה, עידן חדש ואפילו בסטימצקי אם אינני טועה. המחיר שלהם הוא לערך 110 ש"ח. אני יודעת שהם הוציאו עוד חפיסת קלפי מסרים אבל יש להם שם אחר, שכחתי :) אני מאוד אוהבת את הספר של שרמן בורק. עם איזה ספר של אילנה הראל ? יש לה כמה.... יש כאן בפורום שלנו בקטגוריית המאמרים על הילד הפנימי מאת רשף כשף. מומלץ מאוד !!

escorpion13

New member
קניית קלפים

תמיד אפשר לקנות קלפים מ E-BAY במחירים זולים מאוד או בחנויות בארץ שלא קורעים במחיר

sharonik

New member
תודה על ותגובות ו ...

בעניין הקניה דרך אמזון לשמחתי יש לי אפשרות למשלוח בתוך ארה"ב וקרוב משפחה אמור להביא לי את זה קצת אחרי פסח. ספרים - הספר של שרמן בורק נפלא בעייני ואני כבר מחכה שיהיו בידי הקלפים כדי לקרוא עם הסתכלות אמיתית בקלף. הילד הפנימי - קראתי בשקיקה את כל מאמרי הפורום בעניין הם נפלאים. והספר של הראל אותו אני קוראת הוא קלפי הטארוט ועולם האגדות. שמחה שמצאתי אתכם פה ... מקווה להיעזר בכם רבות בהמשך ולתרום כאשר ארגיש מספיק בטוחה בעניין.

Jahel

New member
אמאזון

אני אישית קניתי את קלפי הילד הפנימי דרך אמאזון. בארץ הם עולים בסביבות ה-500 שקלים ואפילו יותר. באמאזון הם יצאו פחות מ-200 כולל משלוח! בהחלט מומלץ...

למעלה