קניית קלפים

קניית קלפים

מישהו יכול להשיג או להגיד לי איפה אפשר להשיג את הקלפים הבאים: FOTB-EN045U Ancient City - Rainbow Ruins, ULTIMATE RARE FOIL *1 FOTB-EN004 Crystal Beast Topaz Tiger, RARE *2 FOTB-EN009 Volcanic Shell, RARE *3 FOTB-EN010 Volcanic Scattershot, COMMON *1 FOTB-EN013 Volcanic Hammerer, COMMON *2 FOTB-EN001 Crystal Beast Ruby Carbuncle, COMMON *1 FOTB-EN002 Crystal Beast Amethyst Cat, COMMON *1 FOTB-EN003 Crystal Beast Emerald Tortoise, COMMON *1 FOTB-EN005 Crystal Beast Amber Mammoth, COMMON *1 FOTB-EN006 Crystal Beast Cobalt Eagle, COMMON *1 ELEMENTAL HERO SPARKMAN YSD-ENS01, ULTRA RARE FOIL PROMO *1 POLYMERIZATION SDJ-036 *1 ELEMENTAL HERO BUBBLEMAN, EHC1-EN003, SECRET RARE FOIL, LIMITED EDITION *1 ELEMENTAL HERO THUNDER GIANT, EHC2-EN004, SECRET RARE FOIL, LIMITED EDITION *1 CRYSTAL BEAST SAPPHIRE PEGASUS, CT04-EN002 SECRET RARE FOIL *1 אני מצאתי את הקלפים באתר אמריקאי שלא עושה משלוחים לישראל
, והעתקתי את הרשימה לכאן (כולל נדירויות, למרות שלא חייבים בדיוק באותה נדירות.). גם כמה סטים של FOTB יעזרו לי, אבל פחות מהקלפים הבודדים.

impale

New member
אז ככה:

ביום ראשון הקרוב יתקיים טורניר פריקי טורנמנט במתחם "פריק, בתל אביב (בקניון ויצמן) הרבה מהקלפים כאן יהיה ניתן להשיג מאנשים... אז ככה.. Ancient City - Rainbow Ruins אולטימייט עולה הרבה,אם אתה מוכן להתפשר על רר.. אני מניח שרר יעלה לך גג עשרה שקלים. Crystal Beast Topaz Tiger, RARE *2 גם אלו סביר להניח יעלו גג עשרה שקלים לאחד. כל אלו קלפי תרומה סלש אולי יקחו ממך איזה עשרה שקלים על כל אלו ביחד XD 3 FOTB-EN010 Volcanic Scattershot, COMMON *1 FOTB-EN013 Volcanic Hammerer, COMMON *2 FOTB-EN001 Crystal Beast Ruby Carbuncle, COMMON *1 FOTB-EN002 Crystal Beast Amethyst Cat, COMMON *1 FOTB-EN003 Crystal Beast Emerald Tortoise, COMMON *1 FOTB-EN005 Crystal Beast Amber Mammoth, COMMON *1 FOTB-EN006 Crystal Beast Cobalt Eagle, COMMON *1 ELEMENTAL HERO SPARKMAN רצית אולטרה? הוא יעלה לך איזה 15-20 שקל אבל לספרקמן יש קומון שנותנים בחינם. POLYMERIZATION הקומון קלף תרומה. SAPPHIRE PEGASUS יעלה לך כ80 שקל.

benayam

New member
יש לי את כולם

אם את בנאדם של טורנירים-סביר להניח שאני אתרום לך את כולם או לפחות את רובם.

מצאתי כבר...

תודה למי שניסה לתת לי עזרה... אבל אני רוצה להשתתף בטונירים - מישהו יודע אולי איפה יש טורנירים שקרובים להוד השרון?

למעלה