קניית ציוד רכיבה..

קניית ציוד רכיבה..

אודה לכם אם תוכלו לעזור לי מהיכן לקנות ציוד רכחבה במחיר סביר.. אני מדבר על מעיל עור ומגיני ברכיים.. (אם אני אלבש חליפה אני אתבשל..) לגבי קסדה יש לי arai astro\j..אז ככה שבקטע הזה אני סגור.. הא וכמובן אין לי בעיה בנתיים עם מעילים משומשים.. תודה...

M O R M

New member
רפי אני יכול לעזור לך-מגיני ברכיים

אשמח אם תלמד להשתמש במגיני ברכיים. זה חשוב ומאוד מועיל בעת החלקה. אנא צור קשר במסרים. לגבי מעיל ממליץ לקנות בחו"ל או משומש/חדש מלוחות הפורום.

MexMex

New member
חשבנו שעברנו את זה כבר...

לא יכלת פשוט לשלוח לו מסר במקום לפרסם את מרכולתך שוב
M.

M O R M

New member
מה כואב לאדוני? תן לעשות קופה

אני צריך לעשות קופה רצינית החודש. בכלל העסק שלי קצת מגעגע החודש ולא מכרתי הרבה מגיני ברכיים . חשבתי שכבר עברנו את השלב של צרות עיניים וכבר נפתחו עינך בעניין. או שאפנה אותך למחקר של טל שביט בנושא. רד מהעץ חבוב רד מהעץ.

זהר זהר

New member
תזכורת - בישראל זורחת השמש רוב השנה

אם אתה בתקציב מוגבל זכור שרוב השנה הבעיה היא חום ולא קור. אני אישית ממליץ לבעלי תקציב מוגבל לרכוש מעיל קורדורה + בטנה וכמובן חולצה/מכנסיים חסיני מים שישמשו להגנה בימים הרטובים (60 ימי גשם - זה הממוצע השנתי בישראל) . עם כל הכבוד למעילי העור - רוב ימות השנה הם מהווים בעיה קשה בשמשם כתנור אידוי לרוכב המצוי. למי שיש אין בעיה. קונים גם וגם. רכיבות מהנות.

nsbh

New member
מעיל נהדר, נוח איכותי וממוגן

לא עמיד 100% בגשם, אך יתאים לנסיעות קצרות בגשם או לנסיעות ארוכות בגשם קצר (כמעט לכל החורף), ביטנה מחממת דיה לחורף הישראלי, אך לא מתאים לקיץ הישראלי. אין כזה בארץ.

DiscoCat

New member
../images/Emo51.gif אני מזמין מחו"ל

כמובן... בארץ יעלה 1500-2000 מעיל באיכול כזו להזמין מהארץ המובטחת (USA) יעלה לי 700. בשביל הקיץ יש לי מעיל קיץ. תודה

למעלה