קניית פסנתר

זישה1

New member
קניית פסנתר

אני מעוניין לקנות פסנתר ראשון עבורי לאחר שלמדתי 3 שנים. אני מתלבט בין פסנתר של Pearl River לבין Otto Meister. מה העדפה ? האם פסנתרים אלה טובים יחסית לפסנתר ראשון. מה השיקולים בין שניהם ?

לברוח כמו מאש! הכי גרועים שיש

יש מוכרים שמנסים לדחוף אותם למי שנראה להם פראייר...
אלו פסנתרים גרועים שיהפכו לגרוטאה בהקדם ולא יהיה לך גם למי למכור.
במקום זה לקנות פסנתר משומש, או לחלופין היילון שהוא יותר יקר אבל הבנתי שהוא בסדר.

זישה1

New member
Pearl River

Pearl River מומלץ בחום על ידי כלי זמר. האם הם ממליצים על גרוטאות ?

1Reebok

New member
כליזמר מוכרים Pearl River.

זה לא שהם ממליצים על חברה שהם לא מוכרים ממנה.

כנס גם לסניף של צומת ספרים, תראה על איזה ספרים ממליצים לך..

למה דווקא כלי זמר?

יכול להיות שהם יותר טובים, אני לא מספיק מכיר.
אבל באופן כללי השאיפה שלהם זה למכור לך כלים חדשים ברמה נמוכה. אם זה התקציב שלך עדיף לך בהרבה לקנות כלי משומש במצב טוב, עם אחריות. Yamaha, Kawai, Toyo, Atlas, Apollo וכו' זה היפנים. כמובן שיש גרמנים, ויש את פטרוב, וכפי שאמרתי גם היילון שהוא סיני, יותר טוב מכל אלו שאמרת.
הכי קריטי בעולם - להגיע לחנות עם מכוון, ולצערי לא להאמין למילה שאומרים בכלי זמר.
לא רק מבחינת נגינה, גם מבחינה כספית זו השקעה מאוד גרועה, הם מאבדים את הערך שלהם ואין להם שוק בתור משומשים לדעתי.

אני מבטיח לך שלא תמצא פה פתרון לזה, אלא רק כשתביא מישהו שמבין לשטח, להרגיש ולראות את הפסנתרים.

מציע לך לחפש גם בעולם הפסנתרים באבן גבירול, מלניק בדיזינגוף, בית הפסנתר באלנבי, מרום ברמת גן, ריקרדו בפרדס חנה, ושמעון אוורבוך בפתח תקווה. כל אחד ואחד מאלו שציינתי הרבה יותר מקצועיים מכלי זמר (לדעתי האישית ועל פי ניסיון שלי בלבד).

בהצלחה

knight

זהו פסנתר שיוצר באנגליה ורמתו נמוכה מאוד בדרך כלל רוב הפסנתרים האלה שנמצאים בארץ הם משנות החמישים בערך והם ממש זבל של פסנתרים.
יכול להיות שכלי תקין יתאים למתחיל בלבד. אפשר להשיג אותם בזול מאוד משוק יד 2 בברכה שלומי דגול

Kohler & Campbell

רמה יותר טובה מכלים שציינת היות והם משתמשים בטכנולוגיה מתקדמת יותר ומחומרים איכותיים יותר.
לבחור רק כלי מעל 120 סמ והוא מומלץ. אני יודע שכלי זמר מייבאים אותם. אבל עדיין עדיף לקנות ימאהה או קוואי גבוה משומש באותו הכסף.
רק לשם הידע זוהי חברה ישנה ביותר עוד מהמאה ה 19 אמריקאית שנרכשה ע"י חברת סאמיק הקוריאנית-אמריקנית אם אני לא טועה וכעת מייצרת פסנתרים באינדונזיה
שלומי דגול כיוון פסנתרים 0504244764

תשובה

הפסנתרים שציינת מיוצרים בסין ורמתם בינונית. מחירם חדשים מתחיל משמונה וחצי אלף שח לדגמים הנמוכים שלא ממש מצלצלים טוב.אם תמצא את אותם פסנתרים בגובה מעל 115 לפחות במחיר 5000 הייתי ממליץ אבל קשה למצוא. הייתי מציע בכסף הזה לקנות פסנתר יפני גבוה משומש או גרמני או צכי. פשוט לחפש ביד 2 ואז לצלצל אלי כדי שאגש לבדוק. אני מניח שתמצא משהו טוב בסביבות ה 6000 או 7000 ! מחנות פסנתרים זה יהיה יקר יותר בערך בשלושים אחוזים. שלך שלומי דגול מכוון פסנתרים

פסנתר חדש או משומש

שלום זישה.
נתחיל בכלי זמר...בוודאי שהם ימליצו על כלי שהם מיבאים ומוכרים....
פרל ריוור נחשב לאחד הנחותים בין הפסנתרים. אוטו מייסטר דרגה אחת למעלה...
יכול להיות שבהתחלה הם יצלצלו נחמד...אבל יאבדו את זה מהר מאוד
ערכם של הפסנתרים הללו צונח פלאים!!!!

לגבי הנייט האנגלי....סוס עבודה...בתנאי שמצאת אחד טוב...באקדמיה למוסיקה בתל אביב
ניגנו על נייט 45 שנים בממוצע 10 שעות ביום 6 ימיםן בשבוע...והם עמדו בכבוד!!!
הבעיה היא שקשה למצוא אחד שמור.
אם תספר לי איפה עובר רף התקציב שלך אוכל להמליץ לך לאיזה כיוון לפנות.
בכל מקרה בזמן בדיקת פסנתר אל תסמוך יותר מידי על מורה לפסנתר...מכיוון שהוא יוכל לאמר
לך אם הפסנתר נשמע טוב או אם המגע הוא סביר או טוב...אבל לא יוכל לבדוק עבורך את המנגנון
ואת לוח התהודה.
אשמח לעמוד לרשותך בכל עת ולענות על כל שאלה.
בברכה ריקרדו דוד
052-5557373

שש שבע

New member
לפני שקנינו פסנתר, רציתי אחד לבן, אז בתי

אמרה לי שראתה כזה בכלי זמר,
היה שם אחד לבן פרל ריבר, נראה משגע,
ואפילו אני, שלא מנגנת מי יודע מה לחצתי על כמה קלידים ועל הימאהה שלידו כדי להבין את ההבדל בצליל,
שמים וארץ, וימאהה הוא לא הכי בעולם,,

בסוף קנינו היילון, שילמנו יותר, אבל נהנים ממנו אצלנו כל רגע,

זישה1

New member
פסנתרים נוספים על הפרק

במסגרת המסע המרתק לרכש פסנתר מה ידוע על:

Yamaha c-108
Yamaha JU109
Tokai
Becler

אשמח לשמוע את דעתכם
כל הפסנתרים הנ"ל נמצאים בקבוצת מחירים של עד 10,000 ש"ח.

פסנתר חדש לזישה.

היי זישה.
עכשיו כשאנחנו יודעים את טווח המחירים....
פסנתרי ימהה וקאוואי...עדיפות לימהה אבל הגובה שציינת אומר פסנתר עם צליל לא משהו.
בכיתוב הקודם שלי הזכרתי את האקדמיה למוסיקה....שם קיבלו פסנתרי קאוואי...תרומה חדשה..
הפסנתרים החזיקו מעמד בעומס.....4 חודשים והתחילו להתפרק!!!!!
המלצה שלי ...עולם הפסנתרים או בית הפסנתר ...פסנתרים יפנים { לא ימהה או קאוואי} בעלי שמות כמו
רולקס ...אמדאוס ....טויו...גרשווין...ועוד כמה....אומנם יפנים ...אבל מנגנון גרמני וללא פלסטיקה....
גם לוח התהודה בנוי במתכונת גרמנית....והצליל מצויין... הפסנתרים במצב חדש...והמחירים עד 10000 ש"ח.
שוב...אשמח לענות ולייעץ בכל מה שקשור לפסנתרים...וכמובן לבוא איתך לבדוק את הכלים ולהמליץ לך על הטוב ביותר
בסכום שציינת.
בברכה ריקרדו דוד
052-5557373

תשובה

כל הפסנתרים שמנית הם ברמה בינונית ויומלצו רק למתחילים עד רמה בינונית הימאהה האלה הם פחות ממטר ועשרה ויתקשו להפיק צליל מלא עם נוכחות
את הכלים האלה אפשר לקנות בשוק המשומשים בערך בששת אלפים שח. בחנות שלושים אחוז יותר . חבל.
יש לי להציע לך פסנתר של ימאהה מסדרת u1 שחור במצב חדש שהוא ברמה הרבה יותר גבוהה ומומלץ למקצוענים 9500 כולל הובלה כיוון ואחריות
שלך שלומי דגול www.dagul.co.il 0504244764

למעלה