קניית פסנתר יד2 - שאלה

CrazyGirl22

New member
קניית פסנתר יד2 - שאלה

מצטערת מראש על שאלה חוזרת.

אני מחפשת לקנות פסנתר יד2 בלבד בשביל לימודי נגינה לילדים. אני כמעט ולא מנגנת.
מהסיבות המובנות לא רוצה להשקיע אם לא יתמידו, מצד שני לא רוצה לקנות זבל ורק רהיט. התייעצתי עם מכוון פסנתרים והוא הציע לסנן בשבילי אחרי שאביא רשימה (עם פרטים שמעניינים אותו) ואז נלך לראות חלק. הבעיה שאני טיפוס שהוא אוהב להגיע מוכן ונראה לי שאני חייבת טעימות לפני. אשמח על המלצה לחנויות מתאימות באיזור השרון והמרכז.

הבנתי שהמחיר ההתחלתי לפסנתר מנגן הוא 5-7K.
כמו כן אני בפירוש לא מוכנה לקנות תוצרת סין (בעיקר בגלל אידיולוגיה) וגם כי שמעתי שהם גרועים (כמו גם קוריאני וחלק מהיפניים).
אשמח לעצמכם (גם במסרים)!

ושאלה של בורות למה זה משנה מספר הפדלים?

בלי קשר לנושא: מתי ניתן להתחיל ללמוד על חלילית?

תודה לכולם!

פסנתר יד שניה

בוקר טוב!
קניה של פסנתר יד שניה יכולה להוות לא פעם כאב ראש.
השוק מוצף בעשרות דגמים...יותר טובים ופחות טובים...וכמובן השאלה היא מה לקנות.
דבר ראשון...המלצה חמה...אם הילדות עדיין לא מקובעות בדעתן....תשכרי פסנתר לחצי שנה.
בערך 200 ש"ח לחודש...ולאחר חצי שנה אפשר לקנות את הפסנתר עפ הפחתה של מה שכבר שילמת!!!
אם החלטת לקנות פסנתר....הסכום הראשוני לפסנתר שהוא לא סיני או רוסי....הוא לפחות 8000 ש"ח.
מתחת לזה אנחנו לא מדברים על משהו איכותי.....{ אתר יד 2 מהווה מלכודת ענקית}.
בכל מקרה אשמח לייעץ טלפונית...{ זה ללא תשלום}
בברכה ריקרדו דוד
052-5557373

CrazyGirl22

New member
תודה רבה!

שכירת פסנתר אכן נשקלה.

דחינו כי חשבנו שאם הגדול לא יתמיד - ננסה עם הקטנה מאוחר יותר. רצינו שהם יתרגלו לנוכחות של פסנתר ולנגינה עליו. למרות שהם לא ישמעו נגינה - אם אני כמעט ולא מנגנת (כי בקושי זוכרת מה למדתי בילדותי) והם עוד לא למדו.

מכוון פסנתרים וחבר לעבודה המליצו על פסנתר תוצרת מזרח אירופה (אוקראינה, בלרוס) כפסנתר באיכות סבירה במחיר נמוך. כמובן שזה דורש בדיקה של איש מקצוע. האם אין זה כך?
למה לא רוסי?

תודה על העיצה.

פסנתר יד שניה

שוב שלום.
אם תקראי את התשובה הקודמת שלי...תראי שלא פסלתי רוסי או סיני....
אלא התייחסתי למחירים בלבד...ולגבי פסנתר רוסי...מאוד קשה למצוא פסנתר רוסי תקין
גם מבחינת מנגנון וגם חיצונית....פשוט נדיר...הפסנתרים הרוסים בנויים על פי מתכונת אירופאית
אבל החומרים מאוד ירודים...
לגבי סיני...רובם אכן לא ממש מומלצים...אבל אם תקחי פסנתר סיני בשם היילון...המחיר מתחיל ב 17000 אלף..
והאיכות...בזנדורפר האוסטרי!!!
נחזור לרוסים...אין ספק שכל פסנתר ובמיוחד אלו ממזרח אירופה זקוקים לעין מקצועית לפני רכישה....
יצא לי לבדוק לא מעט פסנתרים רוסים באתר יד 2...ואלו נפסלו אחד אחרי השני....אחד טוב...נמצא אצל לקוח שלי והמחיר היה 4000 ש"ח
שוב...אשמח לעמוד לרשותך ולענות על כל שאלה.
בברכה ריקרדו דוד

miss ket

New member
למה פסנתר ולא אורגן?

האורגן יחכול לשמש תחליף בכל השנתיים הראשונות של הלמידה..
הוא לא תופס הרבה מקום וכמובן שלא עולה כמו פסנתר..

ובמידה והילדים שלך יתמידו תקני להם פסנתר..

1Reebok

New member
התכוונת לאורגנית?

אם כן.... אז זה פשוט כלי נגינה אחר... ממש לא פסנתר.
עדיף פסנתר חשמלי מאשר אורגנית, ואולי עדיף אורגנית על כלום. אבל עדיף לא אורגנית

קניית פסנתר

שלום לך
אני מוכנה לנסות לעזור לך

בשלב הראשון יש הרבה אופציות לפני שמוציאים כמה אלפי שקלים על פסנתר

את מוזמנת לפנות אליי גם לפרטי

או לפלפון 054-5870569 אורנה

שש שבע

New member
איזו אידיאולוגיה מונעת ממך לקנות מוצר סיני?

כי לפי האידיאולוגיה הזו את לא תוכלי לקנות כלום החל מחוט ושרוך נעל (תרתי משמע), , ועד פסנתר ועוד דברים גדולים,
כי כמעט הכל, מיוצר בסין היום.

י

יש מספר אי דיוקים במידע שקיבלת

פסנתר רוסי תקין וצעיר במחיר 3000 גם יכול לבא בחשבון לדעתי אם מדובר בילדים מתחילים כלומר לא חייבים להוציא 7 אלף וגם ממש לא כדאי לקנות מחנות זה סתם יקר אז טוב שהמכוון שלך אמר לך לחפש באינטרנט.. הפסנתרים היפנים הם טובים מאוד וכנל גם הקוריאנים הם פסנתרים למתקדמים דווקא כמעט כולם .. לגבי הסיניים היום מייצרים בסין פסנתרים סבירים אז לרב הם גם עדיפים על פסנתר רוסי או אנגלי ישן או גרמני ישן... וכדאי גם לקנות פסנתר שהוא מעל 120 סמ שלך באהבה שלומי דגול אם יש עוד שאלות את מוזמנת לצלצל או ליצור קשר דרך האתר שלי

למעלה