קניית פוקט

MOSH100

New member
קניית פוקט

ברצוני לקנות פוקט PC ויש לי כמה דברים שאני צריך לעשות והייתי רוצה לדעת אם זה אפשרי ואיזה מכשיר הכי טוב לי הדרישות הם כדלהלן: חיבור למקלדת נורמלית . אקסס שליחת פקסים הדפסה וחיבור למסך גדול אם יש כזה דבר

2cookie

New member
אתה בבעיה

המקלדת העברית היחידה נמכרת בהאנדי ב900 שקל וחיבור מכשיר למסך גדול זה לא הכל פרקטי כי רוב התוכנות יישארו באותו רזולוציה. בקיצור- קנה מחשב...

castroman

New member
אין אפשרות...

לחבר לMIO 558 מקלדת דרך הUSB

2cookie

New member
יש אבל היא תעבוד רק באנגלית

עד שPDAC יפתחו את התמיכה העברית למקלדות... אבל אאל"ט מישהו פה פעם אמר איך לערוך איזה קובץ מערכת כך שיכתוב בעברית.

AmiDebesh

New member
באתר של מיו כתוב...

שניתן לכתוב באנגלית ובעברית: USB Host - מאפשר חיבור התקני USB כגון: Disk-on-key (להגדלת הזיכרון), מקלדת חיצונית, מדפסת USB, ניתן לחבר אל ה Mio 558 מקלדת USB רגילה של מחשב שולחני ולהתחיל להקליד גם בעברית וגם באנגלית (באמצעות העברית של PDAC). התקן זה יחודי ל-Mio 558 ואינו קיים באף מכשיר אחר! לא בדקתי כי אצלי העברית של איירון

AYELET1

New member
אכן החיבו ר יחודי למכשיר

אך היכן באתר ראית שישנה תמיכה למקלדת רגילה בעברית? לא מצאתי הכרזה כזו. גם אני כקוקי זוכרת שנכתבו כאן על בעיות עם מקלדת USB בעברית

AmiDebesh

New member
תגדירי רגילה

כמובן שמדובר על מקלדת USB אבל בציטוט שהבאתי מצויין בפירוש "USB Host - מאפשר חיבור התקני USB כגון: Disk-on-key (להגדלת הזיכרון), מקלדת חיצונית, מדפסת USB, ניתן לחבר אל ה Mio 558 מקלדת USB רגילה של מחשב שולחני ולהתחיל להקליד גם בעברית וגם באנגלית (באמצעות העברית של PDAC). התקן זה יחודי ל-Mio 558 ואינו קיים באף מכשיר אחר!"

ep770ny

New member
המחיר למקלדת בארץ מוגזם

לכל הדעות. ניתן לקנות מקלדת באתרים מחו"ל במחיר של בערך 35$ שזה בערך שישית מהמחיר בארץ. זה אחד המוצרים שההבדל מחירים בין הארץ וחו"ל לגביהם הוא הגדול ביותר (כ 700%!) אני לא חושב שבגלל מחיר של כ 300$ למכשיר PocketPC ועוד 35$ למקלדת שווה לקנות מחשב שמתחיל מ 1000$. היום הרבה אנשים עושים את שיקול המחיר (והקומפקטיות!) ומעדיפים PocketPC עם מקלדת על פני מחשב נייד (ראיתי אפילו עיתונאים עושים את זה). חג שמח!

AmiDebesh

New member
ניתן לקנות בזול יותר

אינני יודע מהיכן המחיר שלקחת אבל אני יכול להשיג מקלדת USB ב-70 ש"ח. שזה לא נורא.

AYELET1

New member
אני חושבת שעשיתם סלט מקלדות../images/Emo8.gif

ששית המחיר מאשר בארץ? מקלדת לפוקט ממה שהבנתי (כאן בפורום) עולה קרוב לאלף ש"ח בארץ, שזה באמת מחיר מזעזע. 35 דולר הם כ- 150-160 ש"ח. יתכן וזו מקלדת לפוקט (לא יודעת למה הכוונה), אףך אם כן לא בטוח כלל שתומכת עברית (בד"כ המחיר למוצרים הללו מאותו סוג הוא זול בחו"ל, אבל היחס רחוק מליהיות 1:6). מה שברור לי שהמקלדת עליה אתה מדבר עמי, היא מקלדת ל-USB ולא לפוקט...

ep770ny

New member
טעות בידך...

ראי לינקים מצורפים. המחירים אפילו יותר זולים ממה שכתבתי- ומדיבר לא במקלדות USB אלא במקלדות מיוחדות ל PocketPC שניתן למצוא מקלדות כאלה כמעט לכל דגמי PocketPC שקיימים.

AYELET1

New member
אני חוזרת על הדברים שוב:

מדובר במקלדות שאינן נמכרות בארץ. לא בטוח שהן תומכות בעברית לכך התכוונתי- אינך מדבר על מקלדת מאותה תוצרת כמו זו שעולה בארץ פי 6 השוואת מחירים בין נארץ לחו"ל עורכים על מקלדת מתוצרת אחת (ולא כל שכן כזו המיועדת לפלטפורמה אחת
- PC או PPC, לא שניהם...)

AmiDebesh

New member
צודקת, אבל...

שוב אני מחזיר אותך לאתר MIO אשר מציין במפורש מקלדת רגילה כל מה שנשאר לעשות הוא לבדוק ואני אדווח מחר (לפחות לגבי האנגלית). בקנייה של המיו 558 שלי בחרתי את העברית של איירון ולכן כנראה שלא אוכל לכתוב בעברית.

AYELET1

New member
ברור. קראתי את הקישור שהבאת

רק שהשוויתם מחירים של מקלדות שונות לגמרי... וכאן הטעות.

AmiDebesh

New member
לאחר בדיקה מעשית

מקלדת USB רגילה עובדת מצויין במיו 558. מאחר שלי יש עברית של איירון אין לי אפשרות לבדוק את העברית, ואני מקווה שהם יכתבו דרייבר מתאים. חג שמח

AmiDebesh

New member
תגדירי רגילה

כמובן שמדובר על מקלדת USB אבל בציטוט שהבאתי מצויין בפירוש "USB Host - מאפשר חיבור התקני USB כגון: Disk-on-key (להגדלת הזיכרון), מקלדת חיצונית, מדפסת USB, ניתן לחבר אל ה Mio 558 מקלדת USB רגילה של מחשב שולחני ולהתחיל להקליד גם בעברית וגם באנגלית (באמצעות העברית של PDAC). התקן זה יחודי ל-Mio 558 ואינו קיים באף מכשיר אחר!"

למעלה