קניית פאזל

קניית פאזל

היי, אני רוצה לקנות פאזל ליום הולדת של חברה, שהרכיבה פאזל של 3000 חלקים ו"מחפשת את האתגר הבא" ההתלבטות היא בין: 1. פאזל תלת מימד (כנראה של מגדל אייפל) שיש לו 300 חלקים. 2. פאזל שמורכב מתמונות קטנות שיש לו 1000 חלקים. מה הדרגת קושי של כל אחד? היא לא הרכיבה אף אחד מהסוגים של הפאזלים שכתבתי, מה נראה לכם עדיף? ממה אתם יותר נהנתם? ממה עשויים החלקים של הפאזל תלת מימד והאם הם נשמרים אחרי שמפרקים את הפאזל? תודה על העזרה.

אישה 31

New member
רעיון ונקודות למשחבה

נקודות למחשבה. אני מרכיבה המון שנים פאזלים, התחביב הזה יקר אז היום אני קונה כאלה שאני אוהבת כדי לסגר ולתלות. יש פאזלים של אומנות אז את יכולה ללקנות משהו בסגון שהיא אוהבת כך שבסוף יכולה להתקבל תמונה שאפשר לסמגר ולתלות בבית. מפנה אותך לאתר של חנויות פאזלים פאזלנד יש בכמה מערים בארץ ואפשר להזמין דרך האתר. בקשר למגדל האייפל עשיתי אותו ואת האמת אין מה לעשות כול כך אחרי זה איתו אבל בשביל האתגר זה כייף, הפאזל עשוי מספוג מיוחד שאליו מודבק הציור, הוא לא קשה במיוחד. על הפאזל השני שאלת לא ניסיתי. אבל יש לי רעיון אחר במתנות לפעמים עיקר הכוונה חשוב יותר אז באתר שהזכרתי יש אפשרות לעשות פאזלים אישים של תמונה שלכן זה בעיניי יכולה להיות מתנה מיוחדת מאוד

פ א ז ל

New member
רוצה להיות חברה שלי גם? ../images/Emo3.gif

יפה מצידך לקנות לה משהו שהיא אוהבת ולהשקיע בזה מחשבה
אני אישית לא אהבתי את הפאזלים של התלת מימד.... ומה גם שאם היא עשתה פאזל של 3000 חלקים אז מגדל אייפל הוא לא ממש אתגר בשבילה בהחלט ממליצה על הפוטומוזאיק! ספרי לנו מה בחרת בסוף

למעלה